Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΕΝ: "ΘΕΛΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ"

    Ενθουσιασμένος είναι Ταμιρ Κοεν για το ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει ο Παναθηναϊκός προς το "πρόσωπο"του...(+Δηλώσεις του παίχτη και οι εξελίξεις σε άλλα θέματα...)

    Ο πρώην άσσος της Μπόλτον σε δηλώσεις που έκανε σε αθλητική εφημερίδα τόνισε πως θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και όχι να δεχθεί κάποιες από τις προτάσεις που έχει από ομάδες της Πρέμιερ Λίγκ... 

    Χαρακτηριστικά κάποιες από τις δηλώσεις του παίχτη...

    "Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, έχω ενημερωθεί..."


    "Με τιμάει πολύ που ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρετε για μένα, η μια πολύ μεγάλη και διάσημη ομάδα..."


    "Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό παρα να μείνω εδώ στην Πρεμιερ Λιγκ, ένας λόγος παραπάνω για μένα είναι και η οικογένεια μου γιατί η Ελλάδα είναι κοντά στην πατρίδα μου το Ισραήλ..."


    "Δεν έχω κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή, αυτό είναι θέμα του Παναθηναϊκού..."
    --------------------------------------------------------------------------------------


    Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας...

    Ο Αντρέ Κάστρο προλαβαίνει κανονικά να δηλωθεί για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν ανησυχούν στην πράσινη ΠΑΕ.

    Για την υπόθεση του Ντουγκλάο όπως σας γράψαμε χθες( κλικ εδώ ), είναι κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό και τον έχουν στο περίμενε, το ίδιο βγαίνει και από κύκλους της Καβάλας. Η μεταγραφή του όπως σας γράψαμε θα εξαρτηθεί από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα γιατί περιμένει κάτι καλύτερο από την αγορά της Πορτογαλίας που θα είναι παίχτης πιο κοντά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλει ο ίδιος και που λείπει αυτή τη στιγμή από το Τριφύλλι.

    Από χθες τέθηκαν και επίσημα εκτός πλάνων για την νέα χρόνια από τον Πορτογάλο τεχνικό οι... Δημούτσος, Λεοντίου, Μούν και Πλεσί, καθώς έκαναν μόνοι τους προπόνηση, παράλληλα έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους είτε δανικοί είτε με μεταγραφή.

    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad