Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!

    O ANTIred γράφει: Άτιμα ηφαίστεια που "σταματήσατε" την Μπαρτσελιώμα του Βαλβέρδε να ταξιδέψει για το φιλικό με Κατάνια...(+Ανακοίνωση από Κατάνια)

    Αυτή η Αίτνα τα φτατει όλα...θα έπρεπε να "κοιμάται" ακόμα μέχρι να παει η ομάδα Τσίρκο στη Ιταλία και μετά να "ξυπνήσει"...

    Επαγγελματική ομάδα της πλάκας ο Γαύρος...Ανακοίνωση έβγαλε η διοίκηση της Κατάνια όπου θα κινηθεί νομικά, γιατί με το έτσι θέλω το καφενείο του Βαγγέλη δεν πήγε στο προγραμματισμένο φιλικό που είχε συμφωνηθεί...


    -Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κατάνια:

    "Η Κατάνια ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 20:45 απόψε στο Angelo Massimino, μετά την απόφαση της ελληνικής ομάδας να μην πάρει την πτήση τσάρτερ στο πλαίσιο της σύμβασης με την Κατάνια.


    Όπως συμφωνήθηκε, το αεροσκάφος για τη μεταφορά της ομάδας του Ολυμπιακού, έφτασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", περιμένοντας μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής, όμως κανένας από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εκεί. Η ανεξήγητη στάση του Ολυμπιακού, ο οποίος ποτέ δεν ανακοίνωσε την απόφασή του στην Κατάνια, παρά την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, προκαλεί σημαντική οικονομική ζημία στο σύλλογο και η Κατάνια διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει νομική δράση για την προστασία των δικαιωμάτων της.


    Η Κατάνια πρέπει να σταματήσει τις πωλήσεις των εισιτηρίων για το φιλικό που ακυρώθηκε και να επιστρέψει το ποσό που έχει ήδη δαπανηθεί από τους φίλους της ομάδας για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η Κατάνια θα παίξει απόψε στις 20.30 στο γήπεδο "Angelo Massimino" απέναντι στην Μιλάτσο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη".
    --------------------------------

    Editorial:ANTIred 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad