Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΛΟΓΚΑΝ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

    Τις τελευταίες ώρες έσκασε στην επικαιρότητα το όνομα του Ντειβιντ Λογκον για τον Εξάστερο...(+VIDEOS)



    Οι άνθρωποι της ΚΑΕ κινήθηκαν με μυστικότητα και οι πληροφορίες μιλάνε για προχωρημένες επαφές με τον παίχτη λίγο πριν τη τελική συμφωνία.

    Ο Αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο(κοινοτικός) 
    έχει ύψους 1.85 και άρχισε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο της Ιντιανάπολις έχοντας μέσο όρο 28.6 πόντους ανά παιχνίδι την χρονιά 2004-2005.

    Είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, το "όνομα" του όμως έγινε γνωστό στη Ευρώπη όταν έπαιζε  στην Πρόκομ, μετά πήρε μεταγραφή στην Κάχα Λαμποράλ μέχρι και τον περασμένο Μάιο όταν και ζήτησε να αποχωρήσει από την Ισπανική ομάδα επειδή είχε κακές σχέσεις με τον προπονητή του Ντουσκο Ιβανοβιτς.

    Στην Ευρωλίγκα που μας πέρασε με τη φανέλα της Κάχα Λαμποράλ ο Λόγκαν είχε 10 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ σε 23’ συμμετοχής μέσο όρο ανα αγώνα, σουτάροντας με ποσοστά 43,3% στα δίποντα, 39,8% στα τρίποντα και 73,5% στις βολές.

    Ο Αμερικανός μπορεί να παίξει άνετα και στη θέση του πλέι μέικερ με επιτυχία, αυτό ήταν κάτι που ήθελε και ο Ζοτς . Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Λόγκαν είναι η ταχύτατα του, η επιθετική του δεινότητα,"μπόμπερ" σε σουτ τριών πόντων και καλός στα κλεψίματα.

    Αν οι τελικές διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν θετικά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λόγκαν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ομάδα να κινηθεί για Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση, σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν και οι διαπραγματεύσεις με τους δύο γκαρντ... Μ. Τέπιτς και Ρ. Σάτο σχετικά με τα μειωμένα συμβόλαια που τους έχουν προταθεί. Η οικονομική "λιτότητα" στην ΚΑΕ δεν επιτρέπει μεταγραφές όπως του περασμένου καλοκαιριού, αλλά για την θέση του πάουερ φόργουορντ ίσως γίνει μια μικρή εξέρεση...!



    -VIDEOS:










    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad