Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΝ "ΕΞΟΔΟ" ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΣΙ

    Στο πρόγραμμα αποχωρήσεων που έχει αρχίσει η ΠΑΕ μετά από εισήγηση του Φερειρα, μπαίνουν άμεσα και οι Σειταρίδης και Πλεσί...


    Τις επόμενες μέρες ο Γιούρκας αναμενετε στα γραφιά της ΠΑΕ για να ληθει το συμβόλαιο του κοινή συναινέση χωρίς χρηματικές αξιώσεις, στη διοίκηση δεν σκέφτηκαν να πουλήσουν τον παίχτη γιατί εδώ και 1.5 μήνα δεν έχει έρθει ούτε μια πρόταση από ομάδα, ούτε καν διερευνητική.

    Ενώ για τον Γάλλο αμυντικό χαφ Νταμιάν Πλεσί τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα για την ΠΑΕ καθώς ο μάνατζερ του ενημέρωσε την διοίκηση πως σε λίγες μέρες θα φέρει πρόταση για δανεισμό του σε ομάδα πιθανότατα του εξωτερικού, ξελαφρώνοντας έτσι κι' άλλο το ταμείο της ΠΑΕ από τα συμβόλαια των τους δυο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

    Για τον Σιμάο το θέμα της μεταγραφής του έχει μείνει στάσιμο γιατί η πράσινη ΠΑΕ αρνήθηκε πρόταση της Καρπάτι Λίβ 600.000 ευρώ, περιμένοντας πως θα επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση...κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα, με συνέπεια ο Μονζαβικανός να υπολογίζεται κανονικά από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.  

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad