Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΓΟΥΑΙΤ

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει και τις προηγούμενες μέρες πως ο Τζέιμς Γουάιτ είναι κλεισμένος και ο Παναθηναϊκός τον έχει στο περίμενε...

    Αυτό όμως το περίμενε είχε χρονική διάρκεια από τον παίχτη μέχρι σήμερα, ο Γουάιτ δεδομένα ήθελε να έρθει στον Εξαστερο όσο πιο γρήγορα γίνεται, η διοίκηση του έλεγε να περιμένει...ο χειρισμός αυτός έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.


    Οι επόμενες ώρες είναι  κρίσιμες για το αν ο παίχτης έρθει Ελλάδα για να υπογράψει, σας είχαμε αναφέρει επίσης πως μόνο αν βρουν κάτι καλύτερο και φθηνό θα χαλάσει του Γουάιτ, αυτό λοιπόν ψάχνουν στον Παναθηναϊκό και έχει τον Αμερικανό να περιμένει 20 μέρες, αυτό είναι λάθος από την ΚΑΕ που όπως δείχνουν τα πράγματα θα της στοιχίσει να μην έχει έναν αξιόλογο παίχτη στ ρόστερ της.

    Δεν αποκλείεται σήμερα ο Παναθηναϊκός να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, ο οποίος έχει δεχθεί προτάσεις από την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα και την ιταλική Σκαβολίνι.

    Σε αυτό το ενδεχόμενο... αρχίζει η αναζήτηση άλλου παίκτη για την αντικατάσταση του Ντρου Νίκολας στην περιφέρεια της ομάδας. Τα όνομα που ακούγονται είναι αυτό του Σκοπιανού διεθνή γκαρντ Βλάντο Ιλιέβσκι,  ο Ζοτς όμως θέλει κάτι ακόμα καλύτερο και γι' αυτό ψάχνει ίσως στην  αμερικανική αγορά του ΝΒΑ, εμ'πας η περιπτώση η επόμενες ώρες θα δείξουν και τις προθέσεις της διοίκησης στο θέμα του Γουάιτ αλλά και άλλων παιχτών...!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad