Header Ads

  • Breaking Green News

    18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011: "Η ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

    Η 18 Αυγούστου 2011 θα καταγραφεί ως η πιο μελανή ήμερα της σύγχρονης ευρωπαϊκής  Ιστορίας του Παναθηναϊκού...

    Μια ομάδα από το Ισραήλ ονόματι... Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε-ντρόπιασε τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0!

    Τα μόνα λόγια που μπορεί να βγάλει κανείς μετά το σημερινό εξευτελιστικό αποτέλεσμα... είναι λόγια ΟΡΓΗΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ με την κατάντια που έχει φτάσει η ομάδα που πριν λίγα χρόνια "φοβούνταν" τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ σε όλη την Ευρώπη!

    Τι να σχολιαστεί από αυτό το παιχνίδι...δεν υπάρχει τίποτα...μόνο δυο φάσεις έκαναν οι πράσινοι με τον νεοαποκτηθή Τότσε που αδικήθηκε από το διαιτητή για οφ-σαιτ που δεν ήταν...αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση. Όλοι οι άλλοι παίχτες ήταν εκτός γηπέδου...

    Δεν είναι ώρα να ρίχνουμε ευθύνες στον προπονητή ή στους ποδοσφαιριστές, εξάλλου ο προπονητής στη διάθεση του είχε ότι του επιτρέπουν άλλοι...αυτοί οι άλλοι έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη απ' όλους... και εννοούμε τους (α)μετόχους γιατί η ευθύνη ξεκινάει από αυτούς που με την εγωιστική τους συμπεριφορά αδιαφόρησαν για τον σύλλογο αφήνοντας τον στην απόλυτη αβεβαιότητα για το μέλλον...χωρίς διοικητική ηρεμία(το κυριότερο), χρήματα, προστασία και μεταγραφές ανάλογες με την Ιστορία της ομάδας μας, κανείς από αυτούς δεν έβαλε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ πάνω από το οποιοδήποτε προσωπικό τους συμφέρον, όλοι ήθελαν να εκμεταλλευθούν την ομάδα και αυτό ήταν το μεγαλύτερο ΚΑΚΌ...!!!

    Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την ομάδα έχει χάσει την δύναμη της...ότι είχε φτιάξει με πορείες στην Ευρώπη... έχουμε διαλυθεί, δεν είναι ο Παναθηναϊκός μας αυτός ξέραμε...!

    Ξεφτίλα ατελείωτη η σημερινή και δύσκολα θα ξεπεραστεί, εκτός αν γυρίσουν όλα ανάποδα και κάποιοι αναλογιστούν την καταστροφή που έφεραν μέσα σε ένα χρόνο...όσο είναι νωρίς, έπρεπε να γίνει χθες όχι αύριο ή της επόμενες μέρες...

    Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όπως τον είδαμε σήμερα, δεν έχει κανένα μέλλον πουθενά...ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα που κατά μεγάλο ποσοστό είναι ο μόνος αγωνιστικός στόχος για φέτος, καθώς πρέπει να γίνουν θαύματα στην κυριολεξία για να ανατραπεί ο αποκλεισμός εντελώς από τη Ευρώπη... μετά το ντροπιαστικό 3-0 από μια ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τον Παναθηναϊκό, στη θεωρία τουλάχιστον γιατί στον αγωνιστικό χόρο ήταν πολύ ανώτερη η ομάδα από το Ισραήλ... αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή και αν είναι για όλους εμάς που αγαπάμε πραγματικά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΜΑΣ!

    Υ.Γ.1) 'Ηρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές παντού στην ομάδα εδώ και τώρα...!!!
    Υ.Γ.2) Τα σχόλια δικά σας μετά τα σημερινά τραγικά γεγονότα που αμαύρωσαν την ιστορία της ομάδας μας...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad