Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΥΝΟΡΑ Η ΠΑΝΑΘΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..."

    "Σύνορα η Πανάθα δεν γνωρίζει..." Αυτό βέβαια είναι γνωστό σε όλο τον παναθηνα'ι'κό κόσμο. Απόψε η ομάδα δίνει τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβιβ, στο Ισραήλ, για τα προκριματικά του Europa League...



    Αγώνας κρίσιμος για την είσοδο στους ομίλους, αφού οι αγώνες είναι νοκ-αουτ. Η νίκη αναμφισβήτητα είναι απαραίτητη, τα λάθη δεν επιτρέπονται και αν γίνουν θα είναι ολέθρια για το τριφύλλι. Οι 11 "εκλεκτοί" του Φερέιρα θα πρέπει απλά να μπουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άγχος και με μοναδική σκέψη στο μυαλό τους την "πράσινη" νίκη και σαφώς την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ας δούμε λοιπόν τους "11" που πιθανόν να έχει επιλέξει ο Φερέιρα για να αγωνιστούν:
    Κάτω από τα δοκάρια ο Τζόρβας, Καντέ και Μπουμσονγκ το αμυντικό δίδυμο. Στα αριστερά της άμυνας ο Σπυρόπουλος και στα δεξιά ο Βύντρα. Στην μεσαία γραμμή ο Βίκτορ Βιτόλο, η νέα μεταγραφη του τριφυλλιού μαζί με τον Κατσουράνη και τον Νίνη (ίσως στο μυαλό του Πορτογάλλου τεχνικού να είναι και το νέο απόκτημα των πρασίνων ο Ζεκά, που λόγω έλλειψης αγώνων να μπει ως αλλαγή στη θέση του Νίνη). Στο κέντρο της κορυφής ο Τότσε τον οποίο θα πλαισιώνουν από αριστερά ο Λέτο και στα δεξιά ο Κου'ί'νσι.

    Βιτόλο, Τότσε, Κου'ί'νσι και Ζεκά τα νέα αποκτήματα των πρασίνων που ελπίζουμε να βοηθήσουν την ομάδα και να αλλάξουν την εικόνα του Παναθηνα'ι'κού, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Περιμένουμε λοιπόν να μας χαρίσουν θέαμα και να τους δούμε να προσφέρουν πολλά στο "τριφύλλι" που τους δέχτηκε στην "πράσινη αγκαλιά" του.

    Για σένα "μοναδική αρρώστια" η σκέψη μας και η φωνή μας θα είναι δίπλα σου... ...στα πέταλα ολόκληρης της γης η 13 θα ΄ναι όπου βρεθείς για να κρατάει πάντα δυνατά την πράσινη σημαία μας ψηλά....

    Μπες μέσα και δείξε στους ανύπαρκτους γαύρους... που έβγαλαν γλώσσα και μιλάνε για ευρωπα'ι'κές προκρίσεις, αλλά και σε όλη την Ευρώπη πως το τριφύλλι είναι έτοιμο και επέστρεψε και πάλι εκεί όπου ανήκει.... στα Ευρωπα'ι'κά σαλόνια...!!!

    Editorial: GREEN13DEVIL 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad