Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ..."

    Χαιρετώ όλα τα πράσινα αδέρφια. Είμαι το νέο μέλος της οικογένειας του Greenarea και θα τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα! Σήμερα είναι η αρχή για μένα, ελπίζουμε και η ομάδα μας να κάνει με νίκη μια νέα αρχή...


    Μισή πρόκριση το 1-1 της Δανίας. Απόψε πρέπει να έρθει η άλλη μισή. Ο Παναθηνα'ι'κός έβαλε τα θεμέλια στο Οντένσε και απόψε καλείτε να "χτίσει" στο ΟΑΚΑ... Η πρόκριση είναι μονόδρομος για το "τριφύλλι"...

    Όχι μόνο για το όνομα και την ιστορία των "πρασίνων' που σαφώς δεν επιτρέπουν σε κανέναν να σκεφτεί ότι η ομάδα μας θα προβληματιστεί απέναντι στους Δανούς, αλλά και για το γεγονός ότι η πρόκριση θα φέρει τόσο την ευρωπα'ι'κή συνέχεια όσο και την σημαντική οικονομική ενίσχυση που έχουμε ανάγκη...!


    Πάμε χωρίς άγχος...

    Οι Δανοί ήρθαν στην Αθήνα με σκοπό να κάνουν το παιχνίδι τους και ότι βγει. Είναι μία ομάδα, η οποία εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα. Θα προσπαθήσει λοιπόν να κλείσει χώρους, θα παίξει αμυντικά και θα θελήσει να "χτυπήσει" το "τριφύλλι" στις αντεπιθέσεις... οι "πράσινοι" απλά πρέπει να προσέξουν. Η 11άδα του Φερέιρα οφείλει να παίξει με πάθος, να κυνηγήσει και να σφραγίσει τη νίκη από το πρώτο λεπτό, παίζοντας ανοικτά και επιθετικά.

    Η φυσική κατάσταση των Δανών είναι το πλεονέκτημά τους. Η ποιότητα όμως του Παναθηνα'ι'κού και η ευρωπαϊκή του φανέλα και ιστορία είναι σκάλες ανώτερη από την ομάδα του Χένρικ Κλάουσεν.

    Η οριστικοποίηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση(πλει-οφ) απαιτεί από τους "πράσινους" σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, 12ος παίχτης της ομάδας; Ποιος άλλος...ο μοναδικός κόσμος της που θα τραγουδάει από το πρώτο δευτερόλεπτο...!!!


    Εditorial: GREEN13DEVIL
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad