Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ..."

    Μια από της πιο άσχημες νύχτες του Παναθηναϊκού. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ήταν απογοητευτική...


    Όλα πήγαν στραβά... δεν υπάρχουν λόγια να πεις γι' αυτόν τον αγώνα, δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια.

    Όπως και πέρσι στην Ευρώπη...έτσι και φέτος τα λάθη των παιχτών ήταν καθοριστικά, πέρσι ήταν μια άλλη ομάδα από τη Δανία φέτος ήταν μια άλλη...το αποτέλεσμα ήταν ίδιο...ήττα-πίκρα.

    Σε αυτή την αποτυχία έχουν μερίδιο όλοι...από τη διοίκηση, παίχτες, προπονητές μέχρι και ο κόσμος ακόμα που κάθετε σιωπηλός στη απραξία και δεν ξεσηκώνετε με την κατάντια που υπάρχει από τα περασμένα Χριστούγεννα και όχι μόνο από το Μάιο.

    Δεν γίνετε να έχεις παίχτες που πάντα σου "κρεμάνε" όλη την ομάδα σε κρίσιμα ματς... ο Τζορβας, Σαριεγκι και Σπυροπουλος κλπ, για πόσο ακόμα θα παίζουν στον Παναθηναϊκό, για πόσο ακόμα θα "λαχταράει" ο κόσμος όταν φτάνει η μπάλα στην περιοχή μας...

    Ο Παναθηναϊκός θέλει επανεκκίνηση σε πολλά "κομμάτια" του! Και να περνάγαμε την Οντενσε μπορεί και να ήταν μεγαλύτερη η ντροπή στη συνέχεια. Το κακό είναι διπλό...είναι που είναι άθλια τα οικονομικά με τους μετόχους να είναι ανύπαρκτοι και να αναγκαζόμαστε να πουλάμε τον Σισε για να μπουν χρήματα στα ταμεία, τώρα μετά και τον αποκλεισμό χάθηκαν κοντά στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ και το χειρότερο τα λεφτά που χάθηκαν γιατί κάποιοι δεν ενίσχυσαν την ομάδα, τα παίρνει ο Γαύρος...δωράκι.

    Αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός! Απαράδεχτα πράγματα από τους παίχτες... απαράδεκτη η διοίκηση που δεν ενίσχυσε την ομάδα...

    Δεν θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του αγώνα, γιατί νομίζουμε πως δεν χρειάζεται μετά απ΄οσα έγιναν...όλοι τα είδαμε, απλά για την ιστορία ο Παναθηναϊκός έχασε από την οντενσε στην έδρα του με σκορ 3-4, τα γκολ για τους πράσινους πέτυχαν οι Μπουμσονγκ, Τοτσε(ίσως από τους ποιο φιλότιμους στον αγώνα) και ο Πετρόπουλος. 

    Υ.Γ. Είναι ευκαιρία ο Παναθηναϊκός μετά από αυτό το τραγικό αποτέλεσμα να αναγεννηθεί από της στάχτες του, θέλει όμως και άτομα σωστά για να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις σε πολλούς τομείς...και αυτοί οι άνθρωποι προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν...!!!

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad