Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ!

    Όπως σας είπαμε από χθες... με νέα πρόσωπα και χωρίς Βαρδινογιάννηδες θα είναι το νέο Δ.Σ, έτσι και έγινε...

    Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες η Γ.Σ συνέλευση και όπως ήταν αναμενόμενο δεν παραβρέθηκαν οι Τζίγγερ, Βγενόπουλος και Πατέρας.


    Οι παραπάνω δεν υπάρχουν ούτε στο νέο 20 μελες  σχήμα, ενώ η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ ήταν για σήμερα το απόγευμα μετατέθηκε για την Πέμπτη 4 του μήνα, θα βγει και σχετική ανακοίνωση λογικά σήμερα.

    Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέμειναν ενεργοί στο ΔΣ της ΠΑΕ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ενώ ο Νικόλας Πατέρας δεν όρισε ούτε εκπρόσωπο...η κίνηση αυτή του δίνει το δικαίωμα να δίνει το παρόν οπότε το κρίνει αυτός.


    Το νέο 20μελες Δ.Σ. είναι:
    Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάση Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνι Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάους(Παναθηναϊκών Παρέμβασης), Σωτήρης Τζήμας(Παναθηναϊκής Ιδέας), Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνους, Κώστας Ελευθεράκης, Μαρία Λομβάρδου–Ζούλα, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μίμης Δομάζος.

    Οι 6 εκπρόσωποι του Τζιγγερ με βάση το 30% είναι οι... Σαμαράς, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Σπηλιωτόπουλος, Γεωργανάς και Κωνσταντίνου.

    Του Βγενόπουλου οι ίδιοι... Λομβάρδου και Μαυροκουκουλάκης, ο Ζολώτας τον Δομάζο. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον εαυτό του και ο κ.Σωπήλης εκπροσωπεί το ΤΑΠ Παναθηναϊκός.ο Αδαμάντιος Πολέμης που ήταν στη διοικούσα επιτροπή, προτίμησε να απέχει από τα διοικητικά της ΠΑΕ, ενώ ο γιος του Λεωνίδας εκπροσωπεί εκτος του πατέρα του και τους Γιώργο Νίκα και Γιάννη Ξυλά, ίσως αναλάβει και αναβαθμισμενό ρόλο στην ομάδα.


    Η ουσία είναι ότι οι μέτοχοι παραμένουν αμέτοχοι σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνάει ο Παναθηναϊκός μας! 

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad