Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ..."

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κωλοι... Συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος του κόκκινου παραρτήματος της Ξάνθης...

    Τα παπαγαλάκια της Γαυροφυλλάδας ξέρουν που πάνε να πάρουν συνέντευξη και σε ποιον...

    Ο κ.Πανόπουλος λέει η φυλλάδα μίλησε με σκληρή γλώσσα...ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος...  

    Ενώ χαρακτήρισε ανίκανη την ΕΠΟ και τον Πιλάβιο.

    Το γλύψιμο από τον πρόεδρο του παραρτήματος παει σύννεφο προς το αφεντικό του μήπως και πάρει κάνα σφύριγμα για αντάλλαγμα την νέα χρονιά...!

    Μιλάει αυτός που ήταν από τα κύρια στελέχη της Παράγκας 1, όλοι θυμόμαστε στις κασέτες τότε... να κανονίζει παιχνίδια με τον Σπάθα και τον "Κοκαλιάρη", ενώ αποκαλούσε τον Κόκκαλη με το παρατσούκλι..."Θείο", από τότε άρχισαν τα "δεσίματα" και η ομάδα του έγινε παράρτημα του Γαύρου.

    Δεν γίνεται λοιπόν να μας το παίζει ηθικολόγος και εξυγιαντής ο "κύριος" Πανόπουλος, ας τραβήξει την ομάδα του πρώτα  από το άροτρο του  Γαύρου και μετά ας μιλήσει περί αλλοίωσης πρωταθλημάτων...φαίνεται πως όταν γινόταν η κλοπή στο τηγάνι ο πρόεδρος του παραρτήματος ήταν σε άλλο πλανήτη και δεν είδε την σφαγή κατά του Παναθηναϊκού.  


    Υ.Γ. Έχει ήδη 6 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα της Τρούμπας...!!!


    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad