Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι, ο Ζάν Αλέν Μπουμσόνγκ μιλάει για τον επόμενο στόχο που είναι το πρωτάθλημα...

    Αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα εκτός έδρας...

    -Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:



    - Δεν πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα έτσι..;
    "Είναι αλήθεια. Είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Την Πέμπτη ήταν μία δύσκολη βραδιά για εμάς. Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε γρήγορα το κεφάλι γιατί υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή και οφείλουμε να τελειώσουμε πρωταθλητές για να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα.

    Τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα; Να ξεκινήσουμε καλά, να πάρουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Κυρίως, όμως, να βάλουμε όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα πίσω μας και να επικεντρωθούμε στο μέλλον"

    - Μετά το ματς με την Κέρκυρα υπάρχει και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Αυτό θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο...;

    "Θα μας βοηθήσει σίγουρα, αλλά πρέπει να νικήσουμε στην Κέρκυρα. Πρέπει να κάνουμε αυτή τη νίκη που θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα μιας και το δεύτερο ματς θα είναι στην έδρα μας και θα έχουμε τους οπαδούς μας μαζί. Χθες απογοητεύτηκαν, αλλά να ξέρουν ότι το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός μας στόχος"


    Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να αλλάξει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί;

    "Πρέπει να μείνουμε θετικοί για την συνέχεια. Χθες νικήσαμε έστω κι αν αποκλειστήκαμε. Παίξαμε καλά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να μείνουμε με αυτή τη θετική σκέψη και την Κυριακή να νικήσουμε. Πλέον μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή".


    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad