Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ"

    Όπως όλα δείχνουν με -1 ακόμα παράρτημα θα παίζουν οι λιμανίσιοι φέτος στο πρωτάθλημα, μετά και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να ρίξει στη β' εθνική τον Αστέρα Τρίπολης...

    Αξίζει να πούμε εδώ πως οι δικαστές που αποτελούν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι τακτικοί(εν ενεργεία), ενώ αυτοί της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ είναι συνταξιούχοι...άρα οι δεύτεροι μπορούν να επηρεαστούν και πιο εύκολα σε κάποιες αποφάσεις όπως έγινε με Βόλο και Καβάλα.

    Η απόφαση αυτή λοιπόν αλλάζει τα δεδομένα για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο... καταταλαιπωρημένο νέο πρωτάθλημα της Superleague, αφού ουσιαστικά "στέλνει" και πάλι πίσω στη Football League τον Αστέρα Τρίπολης.


    Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι αν μια ομάδα της Superleague υποβιβάζεται, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League και όχι από ομάδα που έχει υποβιβαστεί για βαθμολογικούς ή άλλους λόγους.

    Αυτό σημαίνει ότι η Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης δεν πρέπει να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, "αξιοποιώντας" τον υποβιβασμό του Ηρακλη διά της κατάληψης της τελευταίας θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της διοργανώτριας και "επικύρωσε" η Εφέσεων.

    Επιπλέον διαφοροποιεί τα δεδομένα για την επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague, στο οποίο πλέον ελπίζει βάσιμα να πάρει μέρος και ο Ηρακλής.

    Οι "επιπτώσεις" της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου και, κυρίως, του σκεπτικού με το οποίο συνοδεύτηκε φάνηκαν πριν λίγη ώρα, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Superleague, που αναφέρει...

    "Σε συνέχεια της σημερινής απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2011-2012, ματαιώνεται".

    Είναι, δηλαδή, προφανές ότι η ματαίωση και όχι η αναβολή του παιχνιδιού του Αγρινίου, σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague και ο Παναιτωλικός θα περιμένει... εν καιρώ να ενημερωθεί για το ποιος θα είναι, τελικά, ο αντίπαλός του στην πρεμιέρα.

    Την ίδια στιγμή ο Ηρακλής ναι μεν αποκτά και πάλι ελπίδες "επιστροφής"στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα, πλην όμως για να γίνουν πραγματικότητα οι ελπίδες αυτές, ο "Γηραιός" θα πρέπει να περιμένει τις δύο επανεξετάσεις των υποθέσεών του.

    Ήτοι, αυτής που αποφάσισε την Πέμπτη το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το θέμα της πλαστογραφίας, αλλά και αυτής της μη αδειοδότησης του Ηρακλή που θα εξεταστεί και πάλι από την Επιτροπή Εφέσεων.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τη συγκεκριμένη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία καλείται να την επανεξετάσει με νέα όμως σύνθεση(νέους δικαστές και όχι αυτοί που είχαν αποφασίσει για Βόλο και Καβάλα)


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad