Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΑΜΚΟ"

    Είναι δεδομένο εδώ και μήνες ότι ο Τζίγγερ ψάχνει αγοραστές-επενδυτές για να απαλλαχθεί από το 25% των μετοχών του ή ακόμα και παραπάνω...

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες που ίσως να μην είναι μόνο φήμες(ας διαψεύδονται), το λέω αυτό γιατί σε τόσο μεγάλα Deal δεν βγαίνουν όλα στη φόρα πριν ολοκληρωθούν ή είναι σε δυνατές βάσεις κοντά στη συμφωνία, αρα λοιπόν όπως λέει και η παροιμία του σοφού λαού μας σε κάποιες περιπτώσεις..."όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..".

    Ας τα πάρουμε ένα, ένα...

    Ο κ.Ευάγγελος Μυτιληναίος είναι γνωστός σε όλους μας, είναι ένας "παντοδύναμος" επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείτε στην παραγωγή και εμπορία ενέργειας και τη βιομηχανία οχημάτων,στην Ευρώπη κυρίως αλλά και σε όλο τον κόσμο, η κρίση δεν τον επηρέασε όσο άλλους στην παγκόσμια οικονομία και αυτό είναι στα συν του γιατί ξέρει να ελίσσεται σε δυσκολίες.

    Πληροφορίες θέλουν τον Ευάγγελο Μυτιληναίο να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο μετοχικό σχήμα του Παναθηναϊκού,μπορεί να είχε ασχοληθεί παλιότερα με τα διοικητικά του Ηρακλή, αλλά πότε δεν έκρυψε στο φιλικό του περιβάλλον την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό, άσχετα αν δεν το διατυμπάνισε πολύ προς τα έξω.

    Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις πολλά χρόνια με τον Τζίγγερ αλλά και συνολικά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και σίγουρα έχουν συζητήσει τα διοικητικά του Τριφυλλιού έστω και σε φιλικό επίπεδο.

    Εκτός του κ.Μυτιληναίου, υπάρχει και η "φημολογία" ότι έχουν προσεγγίσει τον Τζιγγερ Σαουδάραβες επιχειρηματίες της Aramco, η πετρελαϊκή εταιρεία ήταν μέτοχος με 50% πολλά χρόνια και στην Motor Oil του Βαρδή Βαρδινογιάννη, οι σχέσεις τους όμως υπάρχουν ακόμα καθώς δραστηριοποιούνται μαζί  πολλά χρόνια στην αγορά της Ουκρανίας και γενικά στις χώρες του παλιού Σοβιετικού μπλοκ, η Aramco δεν ασχολείται μόνο με πετρέλαιο, άλλα και με φυσικό αέριο σε όλο τον κόσμο.

    Πολλοί δεν ξέρουν ότι έχει γίνει "πρέσινγκ" και από τον Αδαμάντιο Πολέμη στους Σαουδάραβες της Αramco για να εμπλακούν στο ποδόσφαιρο και στον Παναθηναϊκό, ο μέτοχος του Παναθηναϊκού έχει επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους γιατί και ο ίδιος δραστηριοποιείτε στην αγορά του πετρελαίου τόσο στη Ρωσία όσο και στις Αραβικές χώρες.

    Στην περίπτωση που ο πετρελαϊκός κολοσσός της Aramco επενδύσει στον Παναθηναϊκό τότε θα λυθούν πολλά από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο αλλά και στο γηπεδικό.

    Πάντως αν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον σε επίσημη μορφή το επόμενο διάστημα από τους δυο επιχειρηματικούς κολοσσούς, τότε η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα προτιμούσε να παραχωρήσει τις μετοχές της στον Ευάγγελο Μυτιληναίο παρα στους Σαουδάραβες, γιατί ο πρώτος έχει την εμπειρία πως "λειτουργεί" το ελληνικό ποδόσφαιρο και πέραν αυτού είναι ένας άνθρωπος σοβαρός που αγαπάει το ποδόσφαιρο και το έχει αποδείξει στο παρελθόν με μεγάλες επενδύσεις που δεν του απέφεραν ούτε ένα ευρώ, αντιθέτως ζημιώθηκε πολλά εκατομμύρια ευρώ.


    Οι εξελίξεις για την μετά αποχή Τζίγγερ έχουν αρχίσει και μακάρι να γίνει σύντομα πραγματικότητα για μια νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό μας με νέες ιδέες που θα φέρουν ξανά τον σύλλογο εκεί που του αξίζει... ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!


    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad