Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..."

    Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την όποια παίρνει θέση για την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο...

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει ήδη εκφράσει την θέση της, με ανακοίνωσή της την Τετάρτη 24/8, τόσο για την διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης της Super League για την έναρξη του Πρωταθλήματος όσο και για την ουσία του θέματος, θέση με την οποία έρχεται να συμπορευτεί η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.


    Πράγματι αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι σκοπιμότητες που υποδεικνύουν την εκκίνηση του Πρωταθλήματος, αλλά ορισμένες φορές η διασφάλιση των βασικών αρχών της διαφάνειας και της ισονομίας ίσως είναι προτιμότερο να προτάσσονται έναντι εμπορικών ή άλλων αναγκαιοτήτων


    Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή, εφόσον τηρηθεί το μέχρι σήμερα ισχύον πρόγραμμα.


    Αλλά, είναι προφανές πλέον, ότι οι εξελίξεις έχουν αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα και το περιβάλλον μέσα στο οποίο πάρθηκαν οι προηγούμενες αποφάσεις".
    ---------------------------------------------------------------------

    Υ.Γ. Είναι τυχαίο που η ΠΑΕ Γαύρος δεν έχει πάρει ούτε μια φόρα "θέση" με επίσημη ανακοίνωση της για τα σκάνδαλα των τελευταίων μηνών; Δεν νομίζουμε!


    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad