Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

    Πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός μένει εκτός Ευρώπης από Αύγουστο μήνα, δείγμα πως έχει φτάσει την ευρωπαϊκή του αίγλη σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα...

    Όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους γι' αυτή την κατάσταση...πρώτη και καλύτερη η διοίκηση(αμέτοχοι), μετά ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές.


    Ήταν μια "πανωλεθρία" για την ομάδα και τον κόσμο που δύσκολα θα πιστέψει ξανά αυτή την ομάδα αν δεν αλλάξει άμεσα, σήμερα στο γήπεδο δεν ήταν πάνω από 10 χιλιάδες φίλαθλοι.

    Για δεύτερη σερί χρονιά η ομάδα έχει μια πλήρως απογοητευτική χρόνια στην Ευρώπη, φέτος ήταν η πιο ντροπιαστική παρουσία με αποκλεισμό από μια άγνωστη ομάδα... 

    Ήταν αναμενόμενο από το πρώτο παιχνίδι το αποτέλεσμα του αποκλεισμού, όταν χάνεις με 3-0 και ειδικά με τα τωρινά δεδομένα "διάλυσης" που παρουσιάζει η ομάδα ήταν αδύνατον να προκριθεί, οι πράσινοι νίκησαν 2-1 κάτι το οποίο δεν έχει καμιά  σημασία για την συνέχεια. 


    Το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται στον οριζόντια καμία ελπίδα για αλλαγή εικόνας της ομάδας προς το καλύτερο, αυτοί που μπορούν είναι άφαντοι και κρύβονται εδώ και καιρό, με συνέπεια η ομάδα να κατρακυλάει χωρίς σταματημό.


    Για την ιστορία το Τριφύλλι νίκησε 2-1...και οι σκόρερ του ήταν οι Μπουμσόνγκ με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και ο Τότσε με τη βοήθεια αμυντικού της Μακάμπι.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad