Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΛΑΝΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΦΕΡΕΙΡΑ"

    Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μακάμπι, ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να παρατάξει το καλύτερο επιθετικό σχήμα που θα φέρει την ανατροπή...

    Έχει ρίξει ήδη το βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, και τις τελευταίες ώρες και στο τεχνικό κομμάτι...

    Για να έχει ελπίδες το Τριφύλλι θα πρέπει να αιφνιδιάσει την ομάδα του Τελ Αβίβ. Για να το καταφέρει χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα τονώσει την ψυχολογία των παιχτών και θα μεταφέρει το άγχος στους αντιπάλους.

    Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε τους Κατσουράνη, Νίνη και Ζέκα στην ίδια ενδεκάδα, με τον πρώτο να έχει ρόλο "κόφτη"  και τους δύο υπόλοιπους μπροστά πιο επιθετικογενείς.


    Βάρος στα στημένα...

    Ο Φερέιρα ποντάρει πολλά και στις στημένες φάσεις, πάνω στις οποίες δουλεύει εντατικά, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος των προπονήσεων, σε αυτό έχει για "όπλο" του τον Μπουμσόνγκ, από τον οποίον και ζητάει να προωθείται σε κάθε φάση, όπως με Οντένσε.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος στις προπονήσεις, ο Τζόρβας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας, με τον Σπυρόπουλο να διατηρεί τη θέση του στα αριστερά. Ο Μπουμσόνγκ θα κρατήσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, ενώ ερώτημα αποτελεί ο παρτενέρ του, με δεδομένο ότι τόσο ο Καντέ όσο και ο Σαριέγκι δείχνουν να μη βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

    Ενώ οι επιλογές στη μεσαία γραμμή θα δείξουν και τις προθέσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι. Αν αποφασίσει να πάει συντηρητικά χρησιμοποιώντας στην ίδια ενδεκάδα Βιτόλο, Κατσουράνη ή αν κρατήσει στον πάγκο τον Ισπανό, για να βάλει δημιουργούς τους Νίνη και Ζέκα με τον Κατσουράνη πίσω τους ως "κόφτη" όπως προείπαμε.

    Ο Λέτο θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κουίνσι να παραμένει δεξιά, αν και ο Φερέιρα σκοπεύει να αλλάζει συνέχεια πλευρές στους δύο άσσους, προκειμένου να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Τοτσέ, δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Πορτογάλος πιστεύει ότι ο Ισπανός έχει ευκολότερα το γκολ συγκριτικά με τον Πετρόπουλο.

    Όλα είναι πιθανά και ο Φερέιρα ίσως ετοιμάσει και εκπλήξεις στην αρχική εντεκάδα, αυτό θα το δούμε αύριο. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad