Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΑΓΙΟΥΝ"

    Αγγλικά, Τουρκικά και Ισραηλινά νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον παίχτη της Τσελσι, Γιόσι Μπεναγιούν... 

    Όλα ξεκίνησαν μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Κοέν, τότε ο γνωστός μάνατζερ Πίνι Ζαχάβι πρότεινε τον μεσοεπιθετικό της Τσελσι στον Παναθηναϊκό και με τη μορφή δανεισμού.

    Η υπόθεση "βρωμάει" και φαντάζει μόνο ως σενάριο γιατί ο γνωστός μάνατζερ έχει αρκετές διασυνδέσεις στον διεθνή αθλητικό τύπο για να επηρεάζει το κασέ του κάθε παίχτη που εκπροσωπεί σε περίπτωση μεταγραφής σε κάποια ομάδα, ενώ φέρεται να έχει πει πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από Παναθηναϊκό, Ρομα, Νιουκάστλ και Γαλατάσαραι.

    Ο Ζαχάβι δεν είναι άγνωστος στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς ήταν και μάνατζερ του Μαρτσέλο Μάτος, σε μια μεταγραφή που κόστισε για το 50% 4,5 εκατ. ευρώ και για το 100% άλλα 3,5 εκατ. μετά από 1 περίπου χρόνο, τα 1.7 είχαν παει για προμήθεια στον Ζαχάβι και τα υπόλοιπα στην Κορινθίανς. 

    Να σας πούμε επίσης πως στην Τσελσι ο Μπεναγιούν παίρνει κοντά στα 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ακόμα και στην περίπτωση του δανεισμού πάλι το ποσό είναι μεγάλο-απαγορευμένο για το ταμείο του φετινού Παναθηναϊκού. Ο πρώην προπονητής Πόρτο και τώρα της Τσέλσι... Βίλας Μπόας δεν τον υπολογίζει για την νέα χρονιά και η διοίκηση των "μπλε" είναι διατεθειμένη ακόμα και να καταβάλει ένα μερικό ποσό στο δανεισμό του σε άλλη ομάδα.

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad