Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ

    Αφού είδαν και απόειδαν στη ΠΑΕ αποφάσισαν έστω και αργά να μην συνδέσουν την απόκτηση Κάστρο με την πώληση του Πλεσί για να πάρουν λεφτά...

    Πριν είναι αργά... οι πράσινοι θα προχωρήσουν άμεσα στον δανεισμό του Αντρέ Κάστρο και χωρίς να πάρουν τα 600.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Πλεσί έκλεινε στην 'Ινγκολσταντ, κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί ο Γάλλος δεν τα βρήκε με την Γερμανική ομάδα β' κατηγόριας. 

    Για την περίπτωση του Γάλλου στην ΠΑΕ σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο για να γλιτώσουν έστω και τα 350.000 ευρώ του συμβολαίου του αφού δεν μπορεί να συμφωνήσει με καμία ομάδα που του έχει κάνει πρόταση και "κωλοκάθεται" πάνω στα λεφτά που παίρνει στον Παναθηναϊκό.

    Δεν γινόταν αλλιώς...ο κόσμος έχει κουραστεί με την υπόθεση Κάστρο, όλο ερχόταν και όλο ερχόταν...και δεν ήταν πουθενά γιατί ο Πλεσί δεν συμφωνούσε με ομάδα. Ο Φερέιρα όμως ξεκαθάρισε στην διοίκηση πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος γιατί έχει ποντάρει πολλά πάνω στον 23χρονο μέσο για την νέα χρονιά και τον θέλει όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε να προχωρήσει τον σχεδιασμό...!  

    Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον Κάστρο μέχρι τη Τετάρτη για να υπογράψει και να δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ για το ματς με Μακάμπι, αν όλα πάνε καλά θα παίξει στον επαναληπτικό γιατί η προθεσμία  για αλλαγή παίχτη στη λίστα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας λήγει την Τετάρτη.

    Υ.Γ. Αυτή η κατάσταση τις τελευταίες μέρες με τον Πλεσί δείχνει τους λάθος χειρισμούς που έχουν κάνει στη διοίκηση με βάση τα οικονομικά δεδομένα, είναι αθλία η κατάσταση και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει τον Παναθηναϊκό να λειτουργεί με κανόνες μπακάλικου...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad