Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΜ..."

    O DoctorGreen γράφει: Μπορεί το μεταγραφικό μπάτζετ της ΠΑΕ να μην είναι όπως παλιά... αλλά μεθοδικά γίνετε προσπάθεια να αποκτηθεί κάτι πολύ καλό...(+πληροφορίες)

    Η διοίκηση βλέπει ότι τις πωλήσεις των διαρκείας να κινούνται με ρυθμούς χελώνας, ο κόσμος με αυτά που είχε μάθει πριν δυο χρόνια και με αυτά που βλέπει τώρα δεν έχει πρόθεση...όχι να αγοράσει διαρκείας αλλά ούτε και απλό εισιτήριο.
    Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλάβει και μόνοι τους την αποστροφή του κόσμου και θέλουν να φέρουν στην ομάδα μια μεταγραφή ...αεροδρομίου που λέμε για να αλλάξει και η διάθεση τους...

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια έβλεπε μεταγραφές επιπέδου Σισέ, Ζιλμπέρτο, Γκοβού κλπ. Τώρα όμως βλέπουν Τοτσέ, Κουίνσι και Ζέκα, δεν έχει "κίνητρο" ο κόσμος να παει γήπεδο γιατί δεν βλέπει κάτι αξιόλογο που να του δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον....!

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΠΑΕ με τις αποδεσμεύσεις μεγάλων συμβολαίων(Σισέ,Ζιλμπέρτο) και από τις πωλήσεις έχει γίνει μια καλή αύξηση εσόδων χωρίς να συνυπολογίζονται τα μπόνους(5εκατ.) από την πρόκριση στα Play -Off του Champions League... από αυτά είναι διαθετιμενοι να δώσουν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμυριών ευρώ για κάθε ένα χρόνο συμβολαίου, αυτή η οικονομική υπέρβαση θα γίνει μόνο για την θέση του επιθετικού και η πιθανότητες να γίνει είναι αυξημένες τις τελευταίες μέρες.

    Υπάρχει και μια λεπτομέρεια σημαντική...ο επιθετικός πρέπει να είναι ελεύθερος, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής έχουν σκεφτεί καλά αυτή την κίνηση γιατί θεωρούν πως με την απόκτηση ενός παίχτη "ονόματος" στην ομάδα πετυχαίνουν και την κίνηση στα διαρκείας και την ακόμα καλύτερη ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας μετά και την φυγή του Σισε για την Λάτσιο.

    Ο Παναθηναικός αυτή τη στιγμή είναι με δυο καθαρούς επιθετικούς...τον Τότσε και τον Πετρόπουλο, είναι αδύνατον να μείνει ως έχει και γι' αυτό θα υπάρχει ενδιαφέρον για απόκτηση ενός τρίτου και βασικού επιθετικού, μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το νέο ρόστερ για τη νέα χρονιά...!


    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad