Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΕΚΑ: "ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..."

    'Ασχημο ντεμπούτο για τον Ζέκα, απογοητευμένος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα χωρίς να έχει κουράγιο για πολλά...(+δηλώσεις Καντέ)  

    Δήλωσε χαρακτηριστικά...
    "Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω κουράγιο και δύναμη να μιλήσω. Νιώθω πραγματικά άσχημα"

    Και συνέχισε...
    "Είναι μια πραγματικά δύσκολη βραδιά για μας. Όμως αυτή η ομάδα είναι δυνατή και ελπίζω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για μας".

    -Ενώ ο Καντέ δήλωσε...

    "Μερικές φορές προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και δεν μπορείς. Παίζεις άσχημα. Αυτό έγινε και σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να καταλάβουμε τι έγινε. Εδώ και έξι εβδομάδες δουλεύουμε σκληρά και έχουμε υψηλούς στόχους φέτος. Κάθε φορά που αρχίζουν τα ματς, κάτι συμβαίνει. Πρέπει να το σκεφτούμε και να αναλύσουμε το πώς παίζουμε και γιατί παίζουμε έτσι"

    "Σαφώς και υπάρχει κάποιος λόγος. Πλέον είναι δύσκολο να περάσουμε και να καταλάβουμε τι έγινε. Ξεκινήσαμε παίζοντας καλά, μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο και ήμασταν αποφασισμένοι για κάτι καλό, όμως δεχθήκαμε πολλά γκολ και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι πλέον δύσκολο να ζήσουμε με αυτό".


    Κλείνοντας είπε...
    "Οι οπαδοί μας περιμένουν καλές εμφανίσεις, όπως και εμείς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για εμάς να παρουσιάζουμε κακό πρόσωπο και να απογοητεύουμε τους φιλάθλους μας. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Το να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ είναι το λιγότερο...
    Φυσικά μετά το αποψινό θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad