Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΤΙΣΤ: "ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ..."

    Το "θηρίο" του Εξάστερου, ο Μάικ Μπατίστ, μίλησε για το πως πέρασε το καλοκαίρι και για την νέα σεζόν με αισιοδοξία...

    -Αναλυτικά όσα έγραψε για το επίσημο site του Μπασκετικού Παναθηναικού:

    "Γεια, σε όλους σας…
    Ελπίζω να περάσατε καλά το καλοκαίρι, να βρήκατε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε λίγο…

    Για μένα , το καλοκαίρι ήταν πραγματικά καλό. Ξεκουράστηκα, είδα την οικογένειά μου και φίλους και απόλαυσα το χρόνο που πέρασα με το γιο μου. Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δεν έχω το χρόνο με τις προπονήσεις και τα ταξίδια να περάσω πολύ χρόνο μαζί του, οπότε προσπαθώ όταν είμαστε μαζί να αναπληρώσω τις μέρες που δεν καταφέρνουμε να είμαστε παρέα. Διασκέδασα πραγματικά το χρόνο που είχα μαζί του. Πήγαμε για κολύμπι, παίξαμε στην πίσω αυλή του σπιτιού…

    Νομίζω ότι είναι απλά πράγματα που όλοι οι μπαμπάδες κάνουν για τα παιδιά τους και ήταν πραγματικά όμορφες στιγμές. Είχα και την ευκαιρία να βρεθώ με κάποιους φίλους, όπως και κάποιους συμπατριώτες που παίζουν στην Ευρώπη και γνωριζόμαστε. Έτσι για δυο τρεις μέρες πήγαμε με τον Μπλάκνεϊ, τον Ντρου Νίκολας, τον Τέρενς Μόρις και ένα δύο άλλους φίλους στο Λας Βέγκας. Περάσαμε όμορφα, αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι με το γιο μου εκεί, γεμάτο ενέργεια και έτοιμο να παίξει… Ήταν εκπληκτικό!

    Το καλοκαίρι πρέπει να ομολογήσω ότι το απολαμβάνω και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί έχω την ευκαιρία να κάνω φυσιολογικά πράγματα, τα οποία συνήθως δεν μπορώ στην Αθήνα, γιατί ο κόσμος εδώ μας αναγνωρίζει. Τραβάμε την προσοχή του κόσμου με την παρουσία μας και προσωπικά είμαι πολύ χαμηλών τόνων. Το να βρίσκομαι στις ΗΠΑ ως ένας νορμάλ τύπος όπως όλοι ο άλλοι, να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και να μην με αναγνωρίζει κάποιος είναι διαφορετικό…

    Αυτός που είμαι στο παρκέ, με αυτόν που είμαι έξω από το ΟΑΚΑ είναι διαφορετικοί τύποι. Ο κόσμος πάντα έρχεται στην Αθήνα, σου μιλάει, ζητά φωτογραφίες. Νιώθουμε πραγματικά την αγάπη όλου του κόσμου που μας πλησιάζει εδώ, αλλά ομολογώ ότι κάποιες φορές θες απλά ένα ήσυχο δείπνο. Ήταν καλό που για λίγο το απόλαυσα αυτό, που κινήθηκα σε… χαμηλούς τόνους και χαλάρωσα.

    Το μπάσκετ ήταν κι αυτό στο πρόγραμμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ήταν λίγο δύσκολα κάποια στιγμή, γιατί δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται και προς ποια κατεύθυνση βαδίζουν τα πράγματα. Όντας τόσο μακριά, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται, ακούγοντας κάποιες φορές και κάποιες φήμες, ήταν δύσκολο. Είχα κάποιες απαντήσεις, κάποιες σκέψεις όμως ήδη, εγώ ο ίδιος. Ήξερα και τις κράτησα για τον εαυτό μου. Και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, έτσι ώστε να είμαι και πάλι εδώ, εδώ που ήθελα και θέλω να είμαι. Είμαι χαρούμενος που για έναν χρόνο ακόμη θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε και τους στόχους μας.

    Ξέρω ότι ήδη αρκετοί μπορεί να πουν και πάλι διάφορα, αλλά έγινε πολύ κουβέντα και πέρυσι. Και όλοι ξέρουμε τι έγινε πέρυσι. Ένα είναι σίγουρο: Είναι πολύ νωρίς! Πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν ξεχνάμε πως δεν είναι πώς αρχίζεις τη χρονιά, αλλά πώς την τελειώνεις. Και νομίζω ότι πέρυσι μάλλον τελείωσε καλά η χρονιά! Έχουμε όμως πολλά να κάνουμε. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι ο Σμιθ, ο Λόγκαν, ο Πατ, ο Κυρίτσης και ακόμη αναμένονται κάποιες κινήσεις. Και οι νέοι έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους.

    Πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται αμυντικά. Ξέρουμε ότι στις ομάδες στις οποίες αγωνίζονταν έπρεπε να σουτάρουν, ότι απαιτούσαν από αυτούς να σκοράρουν. Ερχόμενοι όμως στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να θυσιάσουν κάποια πράγματα αγωνιστικά. Ίσως οι 15 προσπάθειες ανά αγώνα να πρέπει να κοπούν στο μισό, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν παραγωγικοί επιθετικά, έχοντας το μυαλό τους και στην άμυνα.

    Αυτός ήταν άλλωστε ο βασικός λόγος που η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη: Γιατί παίξαμε εκπληκτική άμυνα, ακόμη κι όταν δυσκολευόμασταν επιθετικά. Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά για εμάς, παίξαμε άμυνα και τότε ήταν δύσκολο για τον οποιονδήποτε αντίπαλό μας να μας νικήσει. Οπότε, θα κάνουμε ότι κάναμε και πέρυσι και θα δούμε τι θα γίνει…

    Αυτά για την ώρα από μένα… Ελπίζω να σας δω στο ΟΑΚΑ. Θα χρειαστούμε την παρουσία και τη φωνή σας και φέτος…

    Μέχρι τότε,
    Να είστε καλά!!!!"
    -------------------
    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad