Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ"

    Όπως σας είχαμε γράψει πριν μέρες για την επιστροφή του Σάρας, πρέπει να θεωρείτε ήδη παίχτης του Εξάστερου! Λίγο πριν αποχωρήσει η Αποστόλη για το τουρνουά της Μόσχας, ο Ζοτς το επιβεβαίωσε...

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάστερ Ζοτς:

    "Τον περιμένουμε. Αλλά έχει και αυτός το δικαίωμα να ξεκουραστεί, όπως και οι άλλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ, με τον Σάρας έχουμε γεμάτο ρόστερ".

    Για  την προετοιμασία των πρωταθλητών, είπε:
    "Δεν τα πήγαμε, όπως περιμέναμε. Έχουμε μπροστά μας τρία τουρνουά (Μόσχα, Σόφια και Κωνσταντινούπολη) για να δουλέψουμε και να προσαρμοστούμε".

    Για το τουρνουά Two Nations Cup της Κωνσταντινούπολης το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, είπε:
    "Παίζουμε με ομάδες της Ευρωλίγκα και θα είναι πολύ δύσκολο. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Από τη Δευτέρα που θα γυρίσουν και οι διεθνείς, θα δούμε τα πλάνα μας".

    Μετά και τις παραπάνω δηλώσεις... ο Σάρας ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, το μόνο που απομένει είναι οι λεπτομέρειες και ο Τέπιτς που τα έχει βρει με Καχασόλ, άλλα ο μάνατζερ του περιμένει κάτι καλύτερο, δεν υπάρχει όμως ανησυχία στην "πράσινη" διοίκηση.

    -Δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του Σάρας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, λέγοντας...

    "Βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική ομάδα. Ειλικρινά όμως, είχε περισσότερες από μία προτάσεις. Του έδιναν πολύ περισσότερα χρήματα, αλλά δεν ήθελε να πάει στη Ρωσία"

    "Ο Σαρούνας πήγε καλά σε γενικές γραμμές. Έδωσε όλη του την ψυχή και είναι άδικο να δέχεται κριτική για ένα λάθος στο ματς με τα Σκόπια. Συμβαίνουν αυτά. Μην ξεχνάμε πως η Λιθουανία κατέβηκε στο τουρνουά χωρίς δύο πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Λίνας Κλέιζα και τον Γιόνας Μασιούλις". 

    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad