Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ:"ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ"

    Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...


    Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη Nova λέγοντας:

    "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για μας. Αυτή η ομάδα ήρθε να παίξει άνετα χωρίς άγχος το παιχνίδι της κι εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Είδα ότι υπήρξαν κάποια θέματα συντονισμού, αυτοπεποίθησης μετά τα όσα συνέβησαν. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη είναι δίκαιη και την αξίζαμε"

    Όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας του στην επανάληψη, είπε:

    "Στο β' μέρος η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, πέτυχε τέρματα και είχε ευκαιρίες για περισσότερα. Βέβαια είναι ασυγχώρητο το γκολ που δεχτήκαμε για παίκτες τέτοιου επιπέδου, όμως η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά, πέτυχε κι άλλο τέρμα και πραγματικά είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα".

    Για την πολυπόθητη ηρεμία που δεν έχει επέλθει ακόμα πλήρως στο στρατόπεδο της ομάδας, είπε:

    "Πρέπει να πω ότι παρά τις γνωστές αντιξοότητες η ομάδα στάθηκε κι έπαιξε καλά. Πρέπει να μιλήσω πολύ καλά για τον Μαυρία, που είναι ένας νέος παίκτης. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και να τον προσέξουμε όλοι μας. Ήταν μια θετική αγωνιστική μετά από όλα τα προβλήματα τα οποία όλοι γνωρίζετε, όμως δείξαμε ότι από την πρώτη στιγμή δουλεύουμε σκληρά για να κυνηγάμε τη νίκη και γι αυτή αυτό προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη τη βδομάδα".

    Φεύγοντας για την αίθουσα τύπου αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας:

    "Πρέπει να πω ότι σήμερα περίμενα ακόμα περισσότερο κόσμο, αλλά οι οπαδοί είχαν πολύ θετική στάση και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις με τέτοιο κοινό".

    -Ενώ στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τα παρακάτω...

    Για το αν περίμενε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, είπε: "Θα προτιμούσα ένα καλύτερο ξεκίνημα στην Ευρώπη. Μακάρι. Σήμερα παίξαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, οργανωμένο, με ποιότητα. Σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, όμως μετά κάναμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα αυγχώρητο γκολ. Για την Ευρώπη αισθάνομαι πικραμένος και θα το κρατάω μέσα μου. Όμως προχωράμε στο πρωτάθλημα".


    Για την επιμονή του στον Κλέιτον και αν αυτός δικαιώνει την επιλογή του, είπε:
    "Ο Κλέιτον έπαιξε σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του. Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική. Μέχρι τώρα στην Ελλάδα έπαιζε με έναν τρόπο όχι ανταγωνιστικό. Θα δούμε εάν μπορεί να ανασυνταχτεί και να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στη δομή της ομάδας, στους ποδοσφαιριστές.

    Χάσαμε με τραυματισμό τους δύο πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον Λάζαρο και τον Νίνη. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες όπως ο Ζέκα, που παίζει στα χαφ, βασιζόμαστε στους Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σιμάο, Βιτόλο που είναι η ραχοκοκκαλιά μας. Κάθε παίκτης πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα.

    Θα συνεχίσουμε να έχουμε αλλαγές παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτός είναι ένας τρόπος που δουλεύω. Έχω 20 παίκτες και τους θέλω όλους ετοιμοπόλεμους να βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Αυτοί θα εναλλάσσονται στην ενδεκάδα και στον πάγκο. Έτσι θα έχω μία ομάδα έτοιμη, ισορροπημένη, ώστε όλοι να έχουν ετοιμότητα, αυτοπεποίθηση, να είναι στις επάλξεις.

    Δουλεύω κάθε μέρα με όλους, για να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μου για την ομάδα. Ήρθε και ο Ρούντολφ, που τώρα ξεκουράζεται γιατί είναι κουρασμένος και νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία μας. Έχει μεγάλες ικανότητες και θέλω να τον αξιοποιήσω.

    Σκοπός μου είναι να κάνω το παν για να γίνει ο Παναθηναϊκός μία επιθετική ομάδα. Σήμερα είδατε ένα διαφορετικό 4-3-3 και στο τέλος παίξαμε ένα 4-4-2, ένα διαφορετικό σύστημα. Θα προσπαθήσω να βρω τη βάση μας, όμως χάρη στα χαρακτηριστικά των παικτών, μπορώ να μετατρέπω το παιχνίδι μας.

    Για να τελειώσω με το θέμα. Όλοι συμφωνείτε ότι με τις αλλαγές που επιτελούνται, χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Η ομάδα έχασε την πρόκριση γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Τώρα είναι σημαντικό να γίνουμε επιθετική ομάδα με ισορροπία, το ίδιο και στην άμυνα και αναφέρομαι σε όλη την ομάδα.

    Πρέπει να σκοράρουμε τη μπάλα και όταν δεχόμαστε γκολ να αντιδράμε. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη κινητικότητα όταν χάνουμε τη μπάλα, να αλλάζουμε την ένταση και το ρυθμό μας. Με δουλειά θα το πετύχουμε. Θέλουμε αυτοπεποίθηση, υπομονή, νίκες. Και φυσικά, θέλουμε θετικό κλίμα από την εξέδρα όπως σήμερα".

    Για το τι άλλαξε στην ομάδα, είπε:
    "Έρχεται με το χρόνο, την υπομονή, την αυτοπεποίθηση, την εμπιστοσύνη. Θα συνηθίσουμε να το κάνουμε. Με διαφορετική ομάδα και διαφορετικούς παίκτες. Οι παίκτες ξέρουν ότι τη θέση τους θα τη κερδίζουν και θα τη χάνουν ανάλογα με τη δουλειά που κάνουν".

    Για τον Λέτο, είπε:
    "Ο Λέτο είναι ως προσωπικότητα ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ουσιαστικά μπορεί να παίξει ως δεύτερος φορ. Εξήγησα ότι μεγάλοι παίκτες με ικανότητες, πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τις τρεις θέσεις του τομέα τους. Μπροστά, δεξιά και αριστερά. Με τα χαρακτηριστικά και την επιθετικότητα του, ο Λέτο πρέπει να κατανοηθεί ότι αυτές οι δυνατότητες και την αξιοποίηση τους, αυτό πρέπει να είναι το παιχνίδι του.

    .Να μην χάνεται σε φάσεις και μέρη που δεν έχουν θετικό αντίκτυπο για τον ίδιο και την ομάδα.

    Επίσης πρέπει να καταννοήσουμε ότι ανεβάζοντας τον Λέτο επιθετικά, πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη ενίσχυση στο κέντρο. Έτσι θα γίνουμε μία καλά φτιαγμένη και ισορροπημένη ομάδα".


    Editorial:(greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad