Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ!

    Με πρωταγωνιστή τον απίθανο Λέτο, το Τριφύλλι πέτυχε μια σημαντική νίκη 3-1 κόντρα στα Γιάννενα, παίζοντας ρεαλιστικό ποδόσφαιρο...(+VIDEO & παραλειπόμενα...) 

    Σήμερα το γήπεδο έβγαζε υγεία, τόσο από τον κόσμο που τραγουδούσε για 90' λεπτά χωρίς παρατράγουδα, όσο και από την ομάδα που έκανε το καθήκον της πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη.

    Πολύ καλή η προσπάθεια των πράσινων σήμερα, έδειξαν χαρακτήρα, τρία γκολ και ισάριθμα δοκάρια...

    Ήταν ουσιαστικός , ήταν αυτός που έπρεπε... προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω, άλλες φορές πετυχημένα και άλλες όχι, το αποτέλεσμα ήταν θετικό και αυτό μετράει!

    Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με Βιτόλο πάγκο και ο Κατσουράνης μέσα, ο Λέτο έπαιξε από την αρχή αντί του Καραγκούνη, ενώ ο Σαριέγκι πήρε τη θέση του Καντέ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα. Έτσι οι πράσινοι  με  Κοτσόλη τέρμα, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Ιωαννίδη στην άμυνα, τον Κατσουράνη κόφτη, τους Ζεκά και Κλέιτον εσωτερικούς χαφ, με τον Λέτο δεξιά, Κουίνσι αριστερά και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.


     Ας δούμε τον αγώνα....ημίχρονο, ημίχρονο...

    Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας καθώς στο 4ο λεπτό είχε σουτ του Ζεκά στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς και τρία λεπτά αργότερα  στο 7' ΄λέπτο άνοιξε το σκορ με απλό "τακουνάκι" του Σαριέγκι, μετά από κόρνερ του Λέτο. Στη συνέχεια η ομάδα "έκατσε" στο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ να  έχει εύκολη κυκλοφορία της μπάλας που έφτανε στην περιοχή του Κοτσόλη, κυρίως με τους Μπακαγιόκο 13' λεπτό και τον Μπεσέρα 9', 34' λεπτό.

    Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το πρώτο 20λεπτο προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές... Λέτο στα αριστερά και τον Κουίνσι δεξιά. Ενώ όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 1-0, ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, υστέρα από ωραία προσπάθεια του Κλέιτον που έβγαλε κάθετη πάσα στον Τοτσέ και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά κάτω από τα πόδια τον Φεγκρούς και σημείωσε το το σκορ πρώτου ημιχρόνου 2-0 για τον Παναθηναϊκό, που δεν ήταν καλός.

    Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, έγινε πιο επιθετικός προσφέροντας πολλές καλές στιγμές στους οπαδούς του. Στο 50' λεπτό και στο 55' λεπτό ο Τοτσέ και ο Λέτο απέτυχαν να σκοράρουν, στο 66' λεπτό ο Κλέιτον με εκπληκτική ενέργεια, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπουζίντ, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κηπουρού(αλλαγή ο Φεγκρούς).

    Στο 68 λεπτό η ομάδα της Ηπείρου βγήκε μπροστά να μειώσει, ο Βύντρα  πιεστικέ λίγο και έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω χωρίς να έχει δει τον Μπακαγιόκο, με τον Ιβοριανό επιθετικό να παίρνει την μπάλα και να πλασάρει τον Κοτσόλη κάνοντας το 2-1.

    Η συνέχεια όμως τα πράγματα δεν ήταν καλά για τον ΠΑΣ, οι πράσινοι και μπροστάρη τον Λέτο να κάνει... μαγικά παίζοντας στην επίθεση, δίπλα στον Τοτσέ σε σύστημα 4-4-2, τελείωσαν το ματς. Αρχικά στο 74' λεπτό ο Αργεντίνος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα, με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "γάμα" του Κηπουρού, παρόλο που ήταν πιεσμένος από αμυντικούς, κάνοντας το 3-1 για τον Παναθηναϊκό μέσα σε μεγάλη αποθέωση από τον κόσμο.
    Προς το τέλος του αγώνα ο Καραγκούνης είχε δύο καλές στιγμές για να αυξήσει το σκορ ακόμα περισσότερο, τελικό σκορ 3-1 για το Τριφύλλι. 

     -VIDEO:
     
       


     > Ο Τοτσέ πέτυχε το τρίτο του γκολ σε πέντε παιχνίδια με την πράσινη φανέλα.


     >> Το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λέτο που σκόραρε για δεύτερή σερί αγωνιστική μετά το ματς στην Κέρκυρα.


     >>> Στο ΟΑΚΑ βρεθηκαν, ο πρώην μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, καθώς και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, και ο πρώην πρόεδρος, Νίκος Ρισβάς.


    >>>> Στο γήπεδο ήταν περίπου 20.000 φίλαθλοι.


    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad