Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ"

    Ο Μάνος Μαυροκουκουλακής ως εκπρόσωπος του Βγενόπουλου, τόνισε πως με μια εγγυητική είμαστε πολύ κοντά στη λύση...

    -Αναλυτικά όσα είπε  σε ραδιοφωνικό σταθμό:

    Για την προσφορά που κατέθεσε ο κ. Βλάσης Τσάκας στο Δ.Σ,είπε: 

    "Δεν έχω ιδέα περί της προσφοράς. Και δεν θέλω να το σχολιάσω"

    Για τον όρο της ΓΗΠΕΛ που ζήτησε ο Βγενόπουλος, είπε: 
    "Οπισθοχωρώντας, με την καλή έννοια ο κ.Βγενόπουλος, είτε από πίεση είτε από παναθηναϊκά αισθήματα, έμεινε στον έναν όρο. Στο επιχειρηματικό επίπεδο του Βαρδινογιάννη και του Βγενόπουλου είναι συνήθης διαδικασία να ζητείται πιστοποιητικό, να δίδεται μια εγγύηση, μια βεβαίωση από την ιδιοκτήτη ή τον πρόεδρο ή από κλαμπ αν θέλετε, ότι δεν υπάρχουν σε αυτή την εταιρία άγνωστα βάρη να την ακολουθούν ή άγνωστες απαιτήσεις από τρίτους. Αν τη δώσει ο κύριος Γιάννης, είμαστε πάρα πάρα πάρα πολύ κοντά σε μια καθωσπρέπει λύση".

    Για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Derby, περί "κόντρας" του ίδιου με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, είπε:

    "Η Derby γράφει για απρέπεια από μέρους μου προς την οικογένεια των Γιαννακοπουλαίων. Απρέπεια είναι αυτό που κάνει ο δημοσιογράφος που γράφει μέσα, αλλά αυτός που γράφει στην πρώτη σελίδα και με βάζει σεντόνι. Την οικογένειά μου απέναντι στους Γιαννακόπουλους. Την πληροφορία που έγραψαν ή αυτό που τους είπε οποιοσδήποτε φλούφλης είτε δεν την έβαλαν όλη είτε τη μετάλλαξαν. Το προεδρείο είπε να περιμένουμε άλλα 15 λεπτά για να έρθουν αυτοί που έλειπαν. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να δίνεται έμφαση στο προεδρείο και όχι οποιοσδήποτε ψίθυρος.

    Είχα πάρει τον Γκόντζο και του είχα πει όταν ανακύπτει ένα θέμα από οποιαδήποτε πλευρά και τον παρακάλεσα να στέκεται στο θέμα. Το θέμα είναι οι μη υπάρχοντες 14 ψήφοι στο συμβούλιο. Οι οποίοι έγιναν 13 και με τις δύο απουσίες 11.

    Ο κύριος Παύλος έχει πει ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. 100% "OK". Ο αργαλειός έχει 14 χτένες, αν έχει 11 δεν μπορεί να χτενίσει. Ο κ. Θανάσης είχε πει όσοι έχουν τα γένια έχουν και τα χτένια. Αν δεν έρθει ως 14ο χτένι, δεν δουλεύει ο αργαλειός. Έχουμε μείνει 11 στο συμβούλιο, αλλά αυτός που κάθεται επικεφαλής δεν λέγεται Ocean. Θέλουμε 14 για να κάνουμε δουλειά".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad