Header Ads

  • Breaking Green News

    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!

    Ο Μίλενκο Τέπιτς συμφώνησε με τη Καχασόλ και ο Σάρας υπογράφει στον Εξάστερο....

    Είναι καθαρά τυπικό πλέον το θέμα και τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί και επίσημα η μεγάλη επιστροφή του Σάρας.

    Ο Τέπιτς σύμφωνα με πληροφορίες θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ από την Καχασόλ, ενώ θα πάρει επιπλέον και από τον Παναθηναϊκό περίπου 100.000 ευρώ για να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Σέρβος είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους "πράσινους" και το ποσό που έπρεπε να λάβει άγγιζε  περίπου τις 800.000 ευρώ.

    Όσο για τον Λιθουανό σούπερ σταρ βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα όπως σας είχαμε πει... με την οικογένειά του, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και περιμένει στο "ακουστικό" του  για να πάει στα γραφεία να υπογράψει το συμβόλαιο του.

    Οι προσθήκες για τους Πρωταθλητές ολοκληρώνονται με τον Σάρας και είναι πληρέστατοι θα λέγαμε...καθώς έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά και τις  αποχωρήσεις των Φώτση και Νίκολας.

    Στην διοίκηση θέλουν να απομακρύνουν και τον Γκιόρκι Σερμαντίνι, που έτσι και αλλιώς ο Ζοτς δεν τον υπολογίζει καθόλου για φέτος. Έχει κάποιες ανεπίσημες προτάσεις ο παίχτης από την Καντού και τη Λετονία, δεν θα έλεγε όχι ο ίδιος να φύγει, αλλά ο μάνατζερ του δεν θέλει...γιατί στο υπάρχον συμβόλαιο ο Σερμαντίνι θα λαμβάνει 550.000 ευρώ για την χρόνια που έρχεται, στον Παναθηναϊκό όμως θέλουν να ξεφορτωθούν τον παίχτη και αυτό θα γίνει αργά η γρήγορα με κάθε τρόπο, έστω και αν χρειαστεί να πληρώσουν μέρος του συμβολαίου του.

    Editorial:(greenarea team)  
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad