Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΜΩΡΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ..."

    O ANTIred γράφει: Το πιστό "σκυλάκι" του κατάφερε να βάλει ο Βαγγέλης στους εκπρόσωπους της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ...

    Σήμερα στο Δ.Σ της Λίγκας ψηφίστηκαν οι τρεις εκπρόσωποι που θα είναι στη ΕΠΟ, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μωραλης, "πρώην" μέλος της Λ.7, έκανε παρέα με τον Τάκη και τον Κουντούρη όλη μέρα, δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε πως ο Γαύρος στην ΕΠΟ έχει εκπρόσωπο έναν οπαδό της Λ.7.

    Άντε και εισανότερα εκεί στη Λίγκα και στα 9 παραρτήματα που ψήφισαν τον Μώραλη να τους βγάλει ασπροπρόσωπους στην ΕΠΟ, οι άλλοι δυο εκπρόσωποι είναι ο κ. Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννενα και ο Αθανασιάδης του Άρη. Δεν χρειάζεται να σας απαριθμήσω τα παραρτήματα που ψήφισαν υπέρ του Μωραλη, είναι γνωστά...άπλα προσθέστε και τις τρεις ομάδες που ανέβηκαν φέτος.

    Υπάρχει και συνέχεια... Για να δείτε πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά...

    Σήμερα οι διαιτητές  Κωνσταντινέας και Γιάχος πήραν τα δωράκια τους για τις περσινές τους υπηρεσίες  πάντα υπέρ του αφεντικού τους...και αυτός δεν τους ξέχασε! Έγιναν διεθνής λοιπόν αυτοί οι δυο διαιτητές, θα σφυρίζουν και Ευρώπη από φέτος, τους θυμάστε τι ωραία που σφύριζαν πέρσι;

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό το μπ@υρδελο πρωτάθλημα ...

    Ξέρετε ποιος σφυρίζει στο Ατρόμητος -Παναθηναϊκός? Ο κ.Γιάχος! Τυχαίο που έγινε σήμερα Παρασκευή τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν γίνεσαι διεθνής? Δεν νομίζω!



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad