Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ"

    Ο παλιός παίχτης του Παναθηναϊκού, Μάρτον Εστερχάζι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια  για τον συμπατριώτη Ρούντολφ...

    Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του σε εφημερίδα:


     Είναι καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό;

    Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι θα κερδίσει πολλά ο Παναθηναϊκός από τον Ρούντολφ και ήταν μία μεταγραφή η οποία θα τον βοηθήσει πάρα πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού γνωρίζω πως αποκλείστηκε από την Ευρώπη"

    Έχει κοινα στοιχειά με εσάς;

    "Ο Ρούντολφ είναι πιο επιθετικός παίκτης από μένα, για όσους στην Ελλάδα με θυμούνται όταν έπαιζα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται για κλασικό σέντερ φορ, αλλά για έναν ποδοσφαιριστή που κινείται πιο ελεύθερα στην επίθεση. Συνέχεια αλλάζει θέσεις, πάει αριστερά, δεξιά και στην κορυφή ζητώντας την μπάλα και δεν είναι καθόλου στατικός στο παιχνίδι του. Δεν ξέρω βέβαια με ποιο σύστημα παίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά τον θεωρώ περισσότερο... επιθετικό που παίζει δίπλα ή λίγο πιο πίσω απ΄τον κλασικό, ψηλό, βαρύ σέντερ φορ".


    Τα χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι ;

    "Διαθέτει πολύ καλή τεχνική, ντριπλάρει εύκολα με επιτυχία τους αντίπαλους αμυντικούς και η εκρηκτικότητά του τον βοηθάει να γίνεται πολύ επικίνδυνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τον ξέρω από μικρό και παρακολούθησα την εξέλιξή του. Έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την Ντέμπρετσεν, πέτυχε πολλά γκολ και πήγε στο Καμπιονάτο. Στην Τζένοα μπορεί να μην μπόρεσε να παίξει, αλλά στη Μπάρι που τον έδωσαν δανεικό έκανε πολλά παιχνίδια".


    Ο Ρούντολφ σωστά επέλεξε τον Παναθηναϊκό;

    "Φυσικά από τη στιγμή που ο Μαλεζάνι δεν τον είχε στα πλάνα του για την ενδεκάδα, αντί να κάθεται στη Τζένοα και να μην παίζει, θα είναι καλό γι΄αυτόν να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ήρθε σε μία μεγάλη ομάδα και δεν θα βοηθήσει μόνο ο ίδιος με τις εμφανίσεις του και τα γκολ που θα πετύχει, αλλά θα βοηθήσει και στην καριέρα του"

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad