Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ..."

    Δεν υπάρχει μήνας, και ειδικά ο μήνας Σεπτέμβριος που ξεκινούν οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από το παρελθόν του τριφυλλιού που να μην μπορεί κάποιος να θυμηθεί μια καλή πορεία στην Ευρώπη...(+VIDEO)

    Με εξαίρεση το φετινό αποκλεισμό της ομάδας μας από όλες της Ευρωπα'ι'κές διοργανώσεις, ο όποιος θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας, μαζί με πολλά ακόμα ''παρατράγουδα'' και με πολλές αλλαγές και εξελίξεις....
    Επειδή γνωρίζω, όπως και όλοι σας άλλωστε, πως κανένας γαύρος και κανένα χανουμάκι δεν μπορεί, αλλά ούτε και πρόκειται πότε να νιώσει τι σημαίνει αληθινά να σε σέβεται όλος ο Ευρωπα'ι'κός ποδοσφαιρικός κόσμος, και τι σημαίνει να παίζεις στα Ευρωπα'ι'κά ''σαλόνια'' είπα να μοιραστώ μαζί σας μία εποχή που το ''τριφύλλι'' μας για ακόμα μία φορά ανάγκασε μεγάλες ομάδες να το προσκυνήσουν και απέδειξε πως πάντα θα είναι μία μεγάλη ευρωπα'ι'κή ομάδα..... με όσα και αν συμβαίνουν.
    Όμως όλοι μας είμαστε σίγουροι πως ο Παναθηνα'ι'κός θα σταθεί ξανά όρθιος και με ψηλά το κεφάλι και θα επιστρέψει και πάλι εκεί όπου πραγματικά ανοίκει.....

    Πριν από 11 χρόνια (2000-2001) ξεκίνησε μία νέα εποχή για τον Παναθηνα'ι'κό. Το ''τριφύλλι'' στις 17 Σεπτεμβρίου 2000 επιστρέφει στο σπίτι του.... στη ''Λεωφόρο'', με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη και πρόεδρο τον Άγγελο Φιλιππίδη. Έχει ενισχυθεί με δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, τον Πάουλο Σόουζα και τον Γκόραν Βλάοβιτς.


    Ο Σόουζα τότε αποτελούσε την κορυφαία μεταγραφή του ''τριφυλλιού'', με καριέρα στην ''Μεγάλη Κυρία'', στη Ντόρτμουντ και στην Ίντερ. Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος είχε εξασφαλίσει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που έφταναν το ένα δισεκατομμύριο δραχμές...!!!
    Με τους Γκόραν Βλάοβιτς, ο όποιος είχε εντυπωσιάσει στο Μουντιάλ του 1998 και είχε αποκτηθεί από την Βαλένθια, και τον Ντάνιελ Σάριτς από την Κροάσια Ζάγκπεμπ, να τον πλαισιώνουν οι φιλοδοξίες του Παναθηνα'ι'κού ήταν μεγάλες.Το ''τριφύλλι'' εμφανιζόταν έτοιμο για σπουδαία πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, στηριζόμενο στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και στην σοβαρότητα του νέου του προπονητή.

    Το ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει και ήταν εντυπωσιακό...



    Ο Παναθηνα'ι'κός προκρίθηκε στη Β' φάση των ομίλων στον κρίσιμο αγώνα που έδωσε στις 8/11/2000 στο Ολυμπιακό Στάδιο επικρατώντας της ''Μεγάλης Κυρίας'' με 3-1. Στο 6' λεπτό ο Σόουζα με απευθείας φάουλ ''εκτελεί'' την παλιά του ομάδα, ο Μπασινάς είναι εκείνος που παίρνει το ρίσκο για την εκτέλεση πέναλτι, αφού στο 26 ο Ιντζάκι έχει ισοφαρίσει σε 1-1, και όλο ο κόσμος του ''τριφυλλιού'', αλλά και οι παίκτες ''κρέμονται'' από το ''δεξί'' του, το οποίο ''καρφώνει'' τα δίχτυα της Γιουβέντους, για να έρθει ο εκπληκτικός άσσος Βαζέχα στο 65 και να ''στείλει'' την ''Μεγάλη Κυρία''..... Επίσης περνάει νικηφόρα από το Αμβούργο με γκολ του Νασιόπουλου στο 36' λεπτό.
    Η ομάδα έδειχνε ικανή για την υπέρβαση, αφού είχε ενισχυθεί σημαντικά με τους Εμάνουελ Ολισαντέμπε από την Πολωνία Βαρσωβίας, τον Γιούρκα Σε'ι'ταρίδη από τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ντέρεκ Μπόατενγκ από την Καλαμάτα.

    Στη Β' φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σημείο αναφοράς αποτελούν οι εξαιρετικές εμφανίσεις των ''πρασίνων'' με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. όμως οι δύο ήττες από την Στουρμ Γκρατς του Ίβιτσα Όσημ, του στερούν κάθε ελπίδα πρόκρισης στους προημιτελικούς της διοργάνωσης....


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


    Editorial: GREEN13DEVIL 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad