Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΙΝΗ

    Αυτό το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό είναι από τα χειρότερα! Παει από ατυχία σε ατυχία και από γκαντεμιά σε γκαντεμιά...

    Δεν μας έφταναν τα προβλήματα που ήδη έχουμε...τώρα η γκαντεμιά μας έφερε και άλλο, ο Σωτήρης Νίνης που χθες ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής στη νίκη κόντρα στο Ισραήλ, πετυχαίνοντας και ένα εκπληκτικό γκολ, όμως αργά το βράδυ μετά από μαγνητικές εξετάσεις που έγιναν γιατί ένιωθε ενοχλήσεις... διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει ρήξη χιαστού.

    Απόλυτα εξακριβωμένο δεν είναι ακόμα, αν η ρήξη είναι ολική ή μερική. Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επικοινώνησε τόσο με τον ίδιο τον παίκτη  όσο και με τους γιατρούς της Εθνικής που έκαναν την εξέταση και ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς με απόλυτη σιγουριά τι έχει συμβεί με τον τραυματισμό.

    Ότι ο χιαστός του παίχτη έχει πειραχθεί είναι δεδομένο, αλλά η εικόνα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε δεν είναι εντελώς "καθαρή". Έτσι λοιπόν θα γίνει επανεκτίμηση την Κυριακή που μας έρχεται, με την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στην Αθήνα, όταν και θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική εξέταση.

    Ο Διεθνής άσσος του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε 15' λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, από τον Φετφατζίδη, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο του.

    Άμεσα θα επιστρέψει στην Αθήνα και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του όχι μόνο στον εκτός έδρας αγώνα της προσεχής Τρίτης στη Λετονία, αλλά ούτε και στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα με τα Γιαννενα κλπ. Το διάστημα της απουσίας του απ τα γήπεδα θα εξακριβωθεί μετά τη νέα μαγνητική, που αν είναι κακή τότε θα λείπει για αρκετό διάστημα, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μην είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad