Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΟΥΝΤΟΛΦ: "ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

    Στην έκθεση "Νοva All Sports Show" έδωσε το παρών ο Ρούντολφ και δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

    -Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

    "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της"


    Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είπε:
    "Ήταν πολύ δύσκολα από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αν σκεφτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο".


    Για τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκος να πάρει το πρωτάθλημα, είπε: 
    "Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Για καμία ομάδα δεν είναι καλό όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή, αλλά σε αυτό το διάστημα θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο".


    Στην έκθεση ήταν και ο Στέφανος Κοτσόλης, ο όποιος με την σειρά του δήλωσε: 
    "Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και στη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν είναι καλό που υπάρχει βέβαια η διακοπή αλλά θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad