Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΣ

    Λένε πως ο "δολοφόνος" επιστρέφει πάντα στον τόπο του "εγκλήματος"...Είμαστε πολύ κοντά στη μεγάλη επιστροφή του παιχταρά Σάρας στον Εξάστερο...(+VIDEO)

    Στους απέναντι... η είδηση για επιστροφή του Σάρας στον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει πίκρα και άσχημες μνήμες του πρόσφατος παρελθόντος!

    Ας δούμε τα δεδομένα ως τώρα της μεγάλης επιστροφής...

    Τις επόμενες ώρες έρχεται Ελλάδα οικογενειακός(παντρεμένος με Ελληνίδα, έχει και ένα γιο) για διακοπές και θα έχει περαιτέρω επαφές με την διοίκηση.

    Από εκεί και πέρα....Η επιθυμία του Σάρας για επιστροφή στην ομάδα της καρδίας του είναι δεδομένη.Ο Λιθουανός σταρ αυτή τη στιγμή έχει μια πρόταση 700.000 από την Ρωσία, ο ίδιος με δήλωση του είπε πως έρχεται στον Εξάστερο με τα μισά χρήματα, όμως υπάρχει προφορική συμφωνία με τις δυο πλευρές, περίπου στα 350.000 ευρώ.

    Η πρώτη προσέγγιση των ανθρώπων της ΚΑΕ με τον Σάρας έγινε στο Eurobasket και όλα πήγαν θετικά. Μπορεί το 2010 να μην υπήρχε συμφωνία για παραμονή, αλλά απ τότε μέχρι σήμερα έχουν διορθωθεί προς το καλύτερο οι σχέσεις των δυο πλευρόν όπως φυσικά και με τον Ζοτς.

    Αυτό που μένει λοιπόν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του παιχταρά στο Τριφύλλι, είναι να πάρει κατ ευχήν η μεταγραφή του Τεπιτς στην Καχασολ, αυτό αναμένετε να συμβεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και τότε η ΚΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του 35 χρόνου σταρ στον Εξάστερο. 


    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad