Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ"

    Ευχαριστημένος για την μαχητικότητα τον ποδοσφαιριστών του, δήλωσε ο Φερέιρα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου....

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    Για το αποτέλεσμα,είπε:
     "Όσον αφορά το πνεύμα είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά το αποτέλεσμα όχι γιατί ακόμα και με δέκα παίκτες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο για 90 λεπτά, αλλά παλέψαμε, παίξαμε και κυνηγήσαμε το γκολ. Έδειξαν οι παίκτες μου μαχητικότητα. Βέβαια όλα τα πλάνα άλλαξαν αλλά και πάλι προσπαθήσαμε και πήραμε τον έναν βαθμό".

    Για την αλλαγή του Σιμάο,είπε:
    "Αν δεν είχα βγάλει τον συγκεκριμένο παίκτη, θα λέγατε γιατί έβγαλα κάποιον άλλον. Από ποδοσφαιρικής οπτικής γωνίας δεν θα μπορούσα να βγάλω επιθετικό".

    Για την φάση με τον Καρνέζη.είπε:
    "Υπήρχαν δύο πιθανότητες. Να βγει έτσι όπως βγήκε και να πιάσει την μπάλα με το χέρι και να διώξει με το κεφάλι. Ήταν μια δύσκολη στιγμή που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί να γίνει σε έναν αγώνα δεν χρειάζεται να λέμε πως έκανε λάθος ή όχι".

    Για την διαιτησία, είπε: 
    "Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για διαιτησία. Στο παρελθόν έκανα σχόλια περισσότερα από όσα ήθελα. Πιστεύω πάντως πως ον διαιτητής σφύριξε αρκετά υπέρ του Ατρομήτου, ίσως είχε πίεση. Η αποβολή πάντως ήταν δίκαιη, αλλά ίσως θα έπρεπε μετά από αυτή ο διαιτητής να λάβει υπόψη του την κατάσταση και να σφυρίζει πιο σωστά".

    Για το αν θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στον Καρνέζη, είπε: 
    "Ο Καρνέζης είναι παίκτης με λίγους αγώνες και για έναν τερματοφύλακα είναι σημαντικό να παίζει παιχνίδια. Μην ξεχνάτε πως πέρσι έμεινε εκτός για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού. Πρόκειται για τερματοφύλακα με μεγάλη ποιότητα και αυτό που χρειάζεται είναι να παίζει συχνότερα. Δεν είναι εύκολο να είσαι τερματοφύλακας σε μία μεγάλη ομάδα. Είχε λίγη συμμετοχή στην διάρκεια του σημερινού αγώνα και ουσιαστικά οι τερματοφύλακες κρίνονται όχι τόσο από τις μεγάλες φάσεις που θα κάνουν, όσο τα λάθη που δεν θα κάνουν.

    Θα πρέπει σε μια μεγάλη ομάδα ο τερματοφύλακας να είναι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά. Στις μεσαίες ομάδες εξαρτάτε από τις αποκρούσεις που αυτός κάνει, γιατί εκεί έχει περισσότερη δουλειά, ενώ στις μεγάλες ομάδες ο τερματοφύλακας κρίνεται απ΄πο τις δύο-τρεις αποκρούσεις που θα κάνει.

    Βεβαίως και θα στηρίξω τον Καρνέζη. Ήταν μια δύσκολη φάση, ο Καρνέζης προσπάθησε να προστατεύσει την ομάδα του. Ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε στον νεαρό Καπίνο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γι' αυτόν αλλά τα πήγε μία χαρά. Είναι δύσκολο γι' αυτόν να παίζει.

    Στάθηκε πολύ καλά, βεβαίως είχε την βοήθεια της άμυνας, αλλά θα πρέπει να μιλάμε και για τον Καπίνο. Έχει πολύ μεγάλες ικανότητες μπορεί να γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Παίζει με ένταση έχει συμμετάσχει στις μικρές εθνικές και αναπτύχθηκε σωματικά πολύ σύντομα. Θα πρέπει να τον προστατεύσουμε και να τον αναπτύξουμε σωστά. Πιστεύω πως θα είναι ο τερμαστοφύλακας του Παναθηναϊκού για πολλά πολλά χρόνια".

    Για τον Ρούντολφ, είπε: 
    "Δεν θέλαμε να τον εγκαινιάσουμε με αυτές τις συνθήκες. Του είπα πως δεν ήταν ο αγώνας που θα ήθελα να σε βάλω, αλλά ο Ρούντολφ είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός παίκτης με μεγάλη ποιότητα και θα αποδειχθεί αυτό στο μέλλον".

    Για την αλλαγή του Σεϊταρίδη,είπε: 
    "Ο Σεϊταρίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι".

     Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad