Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..."

    Δεν λέει να σταματήσει το σήριαλ της ΓΗΠΕΛ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε πάλι με νέα ανακοίνωση... 

    -Αναφέρει αναλυτικά:

    «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;» και αναφέρει πιο κάτω: «Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τις αποκαταστήσω μάλλον σε Συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου.

    Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για το Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

    Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση;».

    Η ανακοίνωση του Τζίγγερ στις 26 Σεπτεμβρίου ανέφερε για το θέμα της ΓΗΠΕΛ: «Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:

    Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.

    Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους».
    ---------


    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad