Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΚΑ

    Ο Σύνδεσμος φιλάθλων Ζωγράφου, απάντησε στον Βλάση Τσάκα για περί συνάντησης με εκπρόσωπους του σύνδεσμου...

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε (μέσω ιστοσελίδας) ότι ο τσάκας χρωστάει στον Σύνδεσμό μας ένα ραντεβού. Θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί πολύ απλά κανένα μέλος του Συνδέσμου δεν συναντήθηκε και δεν μίλησε μαζί του. Πως γίνεται λοιπόν να χρωστάει συνάντηση ειδικά σε εμάς; Την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα άλλα θέματα με τα οποία ασχολείται καλά θα κάνει να την αφήσει στην άκρη όταν μιλά για τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

    Από την άλλη ίσως ο τσάκας να έχει χάσει τον λογαριασμό ή να έχει μπερδευτεί με το τι έχει τάξει και σε ποιους. Από την εμφάνιση του και μετά έχει τάξει από ipads μέχρι μεταγραφές (μεγαλύτερες του Cisse) και πριμ για νίκες στα ντέρμπυ. Ας λύσει πρώτα τα απλά θέματα, όπως για παράδειγμα το πως ακριβώς λέγεται ο πρίγκιπας(;) ποιοι είναι οι “συμπαιχτες“ του και πότε θα έρθουν τα πρωτότυπα έγγραφα και ας αφήσει τις μεταγραφές (τύπου Σικαμπαλα) με τις οποίες θα γκρεμιστεί το αεροδρόμιο.

    Όσον αφορά την ιστοσελίδα στην οποία δόθηκε η συνέντευξη, και μόνο το γεγονός ότι θα ξεκίναγε με το όνομα www.vazelos.gr τα λέει όλα.

    Υ.Γ. Επειδή το παραμύθι το χουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγαίνει για ένα και μόνο λόγο: επειδή ο τσάκας αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σύνδεσμό μας. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικά με την υποτιθέμενη “αγοροπωλησία” της ΠΑΕ, οι ανακοινώσεις του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 μας καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ.

    Υ.Γ. 1 Όποιος έπαιξε με τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, απλά έχασε…"

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad