Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ" ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!

    Το καθήκον του έκανε ο Εξάστερος στη Δράμα, επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 74-95...(+Δηλώσεις Ζότς)

    Στην αρχή οι πράσινοι δεν πίεζαν ιδιαίτερα, αλλά στη συνέχεια βρήκαν τον ρυθμός τους και πήραν μια νίκη στο ρελαντί.

    -Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο,δεκάλεπτο...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός δεν είχε και την καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα, με αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να προηγούνται στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου με σκορ 24-23.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μέχρι το 15' λεπτό τουλάχιστον τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ και το σκορ ήταν ισόπαλο με 30-30. Από εκεί κι μετά όμως, οι Πρωταθλητές είπαν να το δουν λίγο πιο σοβαρά. Με τους Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη να ανεβάζουν απόδοση, ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τους πράσινους, παίρνοντας και το κουμάντο του αγώνα, έκλεισαν το δεύτερο δεκάλεπτο με σκορ 40-51.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο, ανέβασε απόδοση και ο Κώστας Τσαρτσαρής, με καλάθια του οποίου οι  Πράσινοι "καθάρισαν" το ματς, στο 25` λεπτό ήταν 43-61, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 58-71.

    Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Δράμας προσπάθησε να μειώσει λίγο τη διαφορά, αλλά ήταν αδύνατον να γίνει αυτό, οι Πρωταθλητές διατήρησαν το προβάδισμά του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, παίρνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη, με τελικό σκορ 74-95.

    Τα δεκάλεπτα: 24-23, 40-51, 58-71, 74-95.

    ΚΑΟΔ: Σάντερς 17(3), Καρίδας 11(2), Χαλαμπίδης 8(9 ασίστ, 5 λάθη), Ιωακειμίδης, Μίσελ 8, Κιτούσης 4, Τσέρανιτς 10, Φλάουερς 12(3/5 τριπ., 10 ριμπ), Κακαρούδης 2, Μπενάς, Στυλίδης 2.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μάριτς 2, Μπατίστ 6, Λόγκαν 15(1), Σάτο 9(1/2 τριπ., 11 ριμπ.), Τσαρτσαρής 15(6/6 διπ.), Διαμαντίδης 16(6 ασίστ, 3 κλεψ.), Βουγιούκας 5, Καλάθης 11, Σμιθ 6, Καϊμακόγλου 2, Γιασικεβίτσιους 8(1).
    -----------------------

    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

    "Ήρθαμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ απέναντί μας είχε ένα έξτρα κίνητρο, γι’ αυτό και παρουσιάστηκε πολύ μαχητικός.

    Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και στον κόσμο που δημιούργησε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους της Δράμας, αλλά και τους δικούς μας και μακάρι να είναι σε όλα τα γήπεδα φέτος έτσι όπως ήταν εδώ... Γεμάτα και με τέτοια ατμόσφαιρα.

    Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χωρίς προβλήματα".
    ----------------------------------------------------------------

    Editorial: (greenarea team) 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad