Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΤΙΣΤ: "ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ"

    Ο εκρηκτικός Μάικ Μπατίστ τόνισε πως οι νέοι παίχτες πρέπει να καταλάβουν πως βρίσκονται σε μεγάλη ομάδα και πως το κίνητρο παραμένει πάντα υψηλό...
     
    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    Για το πως αισθάνεται που βρίσκεται όλα αυτά χρόνια στην ομάδα,είπε :
    "Οι άνθρωποι εδώ σου φέρονται τόσο καλά και νοιώθω πολύ καλά, υπέροχα".

    Για την νέα σεζόν,είπε:
    "Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την νέα σεζόν, γιατί η ομάδα ταλαιπωρείται άλλωστε και από τραυματισμούς. Όταν μπω στην ομάδα θα είμαστε πιο δυνατοί. Θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, να είμαστε σκληροί στο παρκέ και να τα δώσουμε όλα".

    Για τον τραυματισμό του,είπε:
    "Θέλει υπομονή. Δεν μου αρέσει να προπονούμαι μόνος μου. Κάνω τις θεραπείες μου και θα γυρίσω μόλις είμαι 100% έτοιμος".

    Για το αν παρακολούθησε τον Ολυμπιακό,είπε:
    "Ναι τον είδα. Είναι νωρίς για να πεις κάτι για μια άλλη ομάδα καθώς η pre-season δεν σημαίνει τίποτα".

    Για το πως αντλεί κίνητρο μετά από τόσες σεζόν,είπε:
    "Το κίνητρο δεν αλλάζει ποτέ. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Είναι σκληρός ο δρόμος και χρειάζεται προσπάθεια για να γίνεις πρωταθλητής. Θα δούμε μέσα στην χρονιά τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

    Για τους νέους παίκτες της ομάδας,είπε:
    "Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου. Παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και κερδίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να τους δείζουμε μέσω των προπονήσεων ότι δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε έναν προπονητή που σε πιέζει για να πάρει το 100% των δυνατοτήτων σου και πρέπει να το πάρουν ως επαγγελματίες. Ελπίζω να τους βοηθήσω".

    Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού,είπε:
    "Όπως κάνουν πάντα, έτσι ελπίζω και φέτος να μας υποστηρίζουν και να έρχονται στο γήπεδο. Ξέρω ότι θα το κάνουν και στις καλές και στις κακές στιγμές. Γι' αυτό άλλωστε η σχέση μας είναι τόσο καλή".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad