Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ!

    Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Ζεσουάλδο Φερέιρα τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις...

    Ο Πορτογάλος δεν το κρύβει και στους παίχτες του, πως τον έχει προβληματίσει πολύ η απόχη από την αγωνιστική δράση της ομάδας για τους γνωστούς λόγους και ας έχουν γίνει κάποια φιλικά με μη βέβαια αξιόλογες ομάδες.  

    Έχουν περάσει 3 εβδομάδες περίπου, χωρίς οι παίχτες του να έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους, επίσης αναμένεται να γίνει το ίδιο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες λόγω και των υποχρεώσεων που έχει η εθνική ομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει όλους παίχτες στη διάθεση του.   

    Αυτό που φοβάται περισσότερο ειναι η χαλαρότητα που μπορεί να έχουν οι παίχτες του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από τόσες μέρες απραξίας...! Πολύ λογικό είναι να τον "φοβίζει" αυτό γιατί δεν υπάρχει η πίεση και ο ρυθμός που είχε αρχίσει να βρίσκει η ομάδα στην αρχή των αγώνων.  

    Από εκεί και πέρα, ίσως τις επόμενες μέρες γίνει και άλλο φιλικό, αλλά το τεχνικό-προπονητικό τιμ σκέφτεται να εφαρμόσει ένα ιδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, καθώς θα πλησιάζει το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Σκόντα Ξάνθη, με τον Πορτογάλο να μην θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα του να φέρει αρνητικό αποτέλεσμα, παρα μόνον τη νίκη, που θα δώσει και ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια...!  


    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad