Header Ads

  • Breaking Green News

    Δ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: "Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ"

    Καταιγιστικός ήταν ο αναπληρωτής περιφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, με άσχημους χαρακτηρισμούς για όσους είναι μπλεγμένοι στα στημένα...

    -Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

    "Υπάρχουν γεγονότα και αποφάσεις που προκαλούν γέλιο αλλά δυστυχώς όλοι είναι κοτούλες και δεν παίρνουν όπως θα έπρεπε κεφάλια. Τον Μαρινάκη; Τον κάλεσαν να καταθέσει; Δυστυχώς αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει βελτίωση, δεν υπάρχει ελπίδα. Ο πρόεδρος της Φενέρ είναι στην φυλακή, ενώ ο Μάκαρος "κόβει" βόλτες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα έχουμε τόσες επιτροπές; Είναι κοροϊδία. Τότε στην Ιταλία όταν υπήρχε το πρόβλημα με τα στημένα, βγάλανε έναν, τον βάλανε δικαστή και αυτός έπαιρνε αποφάσεις. Η Γιουβέντους έπεσε...ο Ολυμπιακός; Και λέω Ολυμπιακός γιατί ο πρόεδρός του είναι ο κινητήριος μοχλός όλων. Ο Κούγιας που τα ξέρει όλα είναι κατηγορούμενος και δεν μπορεί να κληθεί, ευτυχώς για αυτούς, ως μάρτυρας".

    Για τα όσα είπε ο Φάκος για τον Μαρινάκη: 
    "Είμαστε Ελλάδα. Δεν θα γίνει τίποτα και δυστυχώς όλο αυτό περνάει στην νεολαία και δεν είναι καλό. Πάντως ο κ. Μαρινάκης πρέπει να είναι μπλεγμένος σε όλα αυτά και το πρέπει είναι με κεφαλαία γράμματα".

    Και συνέχισε...
    "Για τα 16 άτομα της Θεσσαλονίκης είπαν τίποτα; Εγώ περιμένω να βγουν τα ονόματα έτσι ώστε να μας δείξουν πολλά πράγματα και το τι παίζεται από πίσω. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν μεγάλα ονόματα. Η Θεσσαλονίκη βρωμούσε εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια όλα ξεκίνησαν από μια περιοχή της δυτικής Θεσ/νικης την οποία κατήγγειλα πολλές φορές στο παρελθόν".

    Για το αν έχουν άτομα με τέτοιες δυνατότητες στην Θεσσαλονίκη:
    "Στα καλά δεν έχουμε δυνατά ονόματα, στα κακά όμως έχουμε...τους "καλύτερους". Όλοι ψάχνουν να βγάλουνε εύκολα χρήματα. Κάποτε οι παράγοντες πήγαιναν στους διαιτητές και τους πλήρωναν για να στήσουν το ματς υπέρ της ομάδας τους. Τώρα πάνε οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτούς".

    Για το αν υπάρχουν τέτοια θέματα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα:
    "Φυσικά και υπάρχουν τέτοιου είδους θέματα και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ελάχιστα".

    Για τον Αλέξη Κούγια:
    "Αν δεν τα καταφέρει ο κ. Κούγιας τότε το κατεστημένο θα έχει κερδίσει. Ξέρει τόσα πολλά που "τους έχει στο χέρι". Και αν αθωωθεί μετά την έφεση του κ. Φάκου τότε τα πράγματα για αυτούς...είναι πολύ δύσκολα.

    Να διακοπεί το πρωτάθλημα. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να δώσουμε το στίγμα ενός καθαρού πρωταθλήματος. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να φύγουν τα λαμόγια.

    Επίσης όσον αφορά τον κ. Μαρινάκη που ήταν πρόεδρος της Super League δεν επιτρέπεται για άτομο με τέτοια θέση να βρίσκεται στο γήπεδο της ομάδας που διοικεί. Ωστόσο αυτός ήταν με κασκόλ και πανηγύριζε τα γκολ που πετύχαινε η ομάδα του".

    Για τα εισιτήρια που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στον ντέρμπι με τον Άρη:
    "Ξέρεις ότι είμαι ΠΑΟΚτσης και Καλαμαριά, ενώ είμαι κολλητός με τον Ζαγοράκη και με τον Πουρλιοτόπουλο. Αλλά αυτή η απόφαση είναι λάθος και επίσης πολύ επικίνδυνη. Δεν μπορείς να ζητάς κάτι τέτοιο ενώ ξέρεις πως ναι μεν θα βρεθούν στο γήπεδο αθώα παιδιά αλλά θα υπάρξουν και αληταράδες που θα δημιουργήσουν επεισόδια με αποτέλεσμα να την πληρώσουν όπως πάντα οι αθώοι. Οι φίλαθλοι μπορούν να πηγαίνουν στα ματς, αλλά εμείς τώρα μιλάμε για οπαδούς. Τεράστια διαφορά. Πάντως εγώ αυτό που ξέρω είναι πως θα θρηνήσουμε θύματα. Εκτός και αν αυτό γίνει με την παρουσία 7.000 αστυνομικών.

    Ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως θα υπάρξουν επεισόδια. Αλλά από την άλλη πιέζουν και οι συνδεσμίτες. Πιέζουν πολύ τον Ζαγοράκη και η πίεση πολλές φορές κάνει τον άνθρωπο να πάρει λάθος αποφάσεις και αυτή η απόφαση είναι λάθος".

    Κλείνοντας, είπε για τον Ηρακλή:
    "Ο Ηρακλής πιστεύω πως θα παίξει Β` εθνική κάτι όμως που είναι λίγο δύσκολο ενώ όλο αυτό που έγινε είναι απλά απαράδεκτο".

    Editorial: (greenarea team)
        

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad