Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΦΡΑΓΚΟ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ"

    Ο ANTIred γράφει: Σου αρέσει Φραγκο- Σπανούλη να πουλάς προβατοτροφή στα πρόβατα και καλά κάνεις. Αλλά μην περιμένεις να μην σχολιάσουμε και τις π@απαρίες που λες...

    Παΐδια δεν ξέρω αν το μάθατε...ο Φράγκος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα(και) φέτος. Έτσι δήλωσε  στη γνωστή προβατοφυλλάδα, δώρο λέει για τον κόσμο και για τους Αγγελόπουλους.    


    -Ας δούμε μερικά αποσπάσματα από αυτά που δήλωσε να γελάσουμε και λίγο...

     "Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός μιας τόσο μεγάλης ομάδας! Μια ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση και τον περισσότερο κόσμο..."


    "Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους κυρίους Αγγελόπουλους για πρόεδρους. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στο μπάσκετ για πολλά χρόνια. Τους ταιριάζει το άθλημα και τους έχει ανάγκη το μπάσκετ. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η ανταμοιβή τους...


    Πρέπει να τους κάνουμε χαρούμενους και να κατακτήσουμε κάποιο μεγάλο τίτλο. Το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός στόχος! Αξίζει για αυτούς τους ανθρώπους που στις δύσκολες στιγμές στις οποίες περνάει η χώρα είναι κοντά μας, μας συμπαραστέκονται και μας στηρίζουν. Αυτό που υποσχόμαστε όλα τα παιδιά ως ομάδα και εγώ από τη θέση του αρχηγού είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα...."


    "Το να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά τόσα χρόνια είναι από μόνο του μεγάλο κίνητρο. Χρειαζόμαστε στήριξη. Το να είσαι κοντά σε μια ομάδα και να την αγαπάς είναι ιδέα και στάση ζωής. Δεν είναι θέμα ενός προσώπου που μπορεί να θαυμάζεις ή να μη σου αρέσει..."


    "Πρέπει να υπάρχει ισορροπία και σταθερή στήριξη. Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον κόσμο και ξέρουμε πόσο πολύ θέλει να του φέρουμε τίτλους. Μαζί πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

    Υ.Γ. Άκου γαύρακο...Μέτρησε μου πόσα κολοδ@χτυλα σου κάνουν στη φωτογραφία πιο πάνω... και πολλαπλασίασετα με το 7 που έχεις στη βρωμοφανέλα σου, το άθροισμα που θα βγάλεις είναι τα χρόνια που θα πάρεις πρωτάθλημα εσύ και η ομάδα σου ...που δεν θα παίζεις εσύ μέχρι τότε, αλλά λεμέ...!   

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad