Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΤΑΙΡΙΑ "ΚΟΛΟΣΣΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΑΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ!

    Η κολοσσός συμβουλευτική εταιρία επενδύσεων, Arboris Capital, είναι ο "διαμεσολαβητής" του αγνώστου μέχρι στιγμής επιχειρηματία που θέλει να πάρει τις μετοχές του Βαρδινογιάννη...

    Το Greenarea παρακάτω σας παρουσιάζει πρώτο, όσα θέλετε να ξέρετε για την συγκεκριμένη εταιρία....

    Η εταιρία  εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι, είναι κορυφαίες στο είδος της παγκοσμίως, με αρκετές δραστηριότητάς σε όλο τον κόσμο.

    Η Arboris Capital είναι μια συμβουλευτική εταιρεία στις επενδύσεις, που δημιουργήθηκε από μια έμπειρη ομάδα τραπεζιτών από μεγάλες διεθνείς επενδυτικές τράπεζες. Η επιχείρηση παρέχει στους πελάτες της ένα μοναδικό συνδυασμό της βιομηχανίας και την εμπειρογνωμοσύνη των συναλλαγών, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επενδυτικής και τραπεζικής φύσεως και την πρόσβαση στην κορυφή των κέντρων λήψης αποφάσεων.
    Ολοκληρωμένη γκάμα των συμπληρωματικών εταιρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, περιλαμβάνει ακόμα.... δημόσιες και ιδιωτικές συγχωνεύσεις και εξαγορές, άντληση κεφαλαίων και τη στρατηγική-εταιρική συμβουλευτικών υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις στις αναδυόμενες αγορές.

    Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας είναι Richard Chalhoub.

    Υ.Γ. Στην φωτογραφία αριστερά σε άσπρο φόντο είναι το σήμα της εταιρίας.
     

    Editorial: (greenarea team) 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad