Header Ads

  • Breaking Green News

    ZEKA: "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"

    Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, Ζεκα δήλωσε πως είναι χαρούμενος που βρίσκετε στο Τριφύλλι και πως το πρωτάθλημα στη συνέχεια θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον...

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή:

    Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη, είπε:
     Ήταν κάτι πολύ δύσκολο ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη, στεναχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Ωστόσο είναι κάτι που έχει περάσει και πρέπει να σκεφτούμε τι έχουμε μπροστά μας, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

    Γα τον ΟΣΦΠ, είπε: 
    Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, αρκετά υπολογίσιμος καθώς έχει κερδίσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ξεχωρίζω σαν παίκτες τον Μιραλάς και τον Ιμπαγάσα. Όμως είμαστε κι εμείς μια μεγάλη ομάδα και το πρωτάθλημα θα έχει οπωσδήποτε ενδιαφέρον.

    Για το πού του αρέσει να αγωνίζεται,είπε:
    Μ’ αρέσει να παίζω στο κέντρο ή δεξιά. Πάντα τρέχω, προσπαθώ να βοηθήσω και ακολουθώ ό, τι μου πει ο προπονητής. Μαθαίνω πολλά δίπλα στον κ. Φερέιρα.

    Για τους συμπατριώτες του, Φερνάντο Σάντος και Αντρέ Βιεϊρίνια, είπε:
     Είμαι λίγο καιρό εδώ, αλλά γνωρίζω ότι ο κ. Σάντος είναι ένας προπονητής που έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του και τώρα οδηγεί την Εθνική Ελλάδος στο EURO του 2012. Όσο για τον Βιεϊρίνια είναι φανταστικός παίκτης, τον ξέρω από την Πορτογαλία και μόνο καλά λόγια έχω να πω γι' αυτόν.

    Για την ήττα της Πορτογαλίας από την Ελλάδα στον τελικό του EURO 2004, είπε:
    Όταν χάσαμε από την Ελλάδα οι στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, προσωπικά έκλαψα για την ήττα. Ωστόσο είναι προνόμιο να αγωνίζομαι δίπλα σε παίκτες που ήταν τότε πρωταθλητές Ευρώπης.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad