Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ"

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη τύπου ήταν εμφανώς χαρούμενος και προσγειωμένος με το αποτέλεσμα, τόνισε πως πρέπει να συνεχιστεί η καλή δουλεία που γίνεται στην ομάδα...

    -Αναλυτικά είπε:

    Για το αν τα τρία σερί ντέρμπι μπορούν να κρίνουν το πρωτάθλημα,είπε:
    "Γράφτηκε, δεν το έγραψα εγώ. Δεν το είπα εγώ, δεν βλέπω έτσι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μετά από έξι- επτά αγωνιστικές δεν μπορούμε να γράφουμε τέτοια πράγματα. Κατανοώ τη θέση των δημοσιογράφων και των οπαδών, όμως, έχουμε ένα πρότζεκτ μπροστά μας και ο σκοπό μας ήταν να βελτιωνόμαστε αγώνα με αγώνα. Αυτό που ξέρουμε είναι για το μέλλον ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

    Για την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τον ΠAOK,είπε:
    "Ο σημερινός αγώνας ήταν ένας σημαντικός. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, σε μια ατμόσφαιρα που δεν είναι εύκολη για κανέναν αντίπαλο και δείξαμε μία προσωπικότητα και μία τακτική ποιότητα που μπορεί να ανεβάσει αυτό που κάναμε. Επίσης, ζητάω πολλά από τους παίκτες μου, από την καθημερινή εργασία και θεωρώ ότι κάθε μέρα μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Δεν είναι εύκολο να πει κανείς ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί, τιμωρίες".
     
    Για το μήνυμα που περνάει στους παίκτες του,είπε:
    "Καθημερινά λέω στους παίκτες ότι πρέπει να δουλέψουμε, ώστε όλοι εσείς να έχετε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να θυμίσω ότι η ομάδα που έπαιξε από την αρχή, υπάρχουν δύο παίκτες που ήρθαν προς το τέλος, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στην ομάδα από πέρσι. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο εύκολα για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε αρκετούς παίκτες εκτός, δουλεύουμε με αρκετούς παίκτες, όμως, ολοκληρώνοντας αγώνα με αγώνα αποδεικνύουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να σκεφτούμε τους 22 αγώνες που έχουμε μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος".

    Για το αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΠAOK και Παναθηναϊκό,είπε:
    "Πιστεύω ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στην πλευρά του ΠΑΟΚ, όμως, ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε έβαλε τον ΠΑΟΚ σε μία κατάσταση όχι εμπιστοσύνης και σε μία κατάσταση μη ισορροπίας. Ξέρω ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε καλές εμφανίσεις και στην Ευρώπη. Θα έλεγα ότι ήταν καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό και όχι καλή για τον ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ έχει έναν καλό τεχνικό, μία καλή ομάδα και την εξέλιξη του θα τι δούμε με το χρόνο, όπως και του Παναθηναϊκού".


    Editorial: (greenarea team)
         

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad