Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

    Αυτό το ποδόσφαιρο από τους πράσινους μαγεύει και δεν μπορεί ο αντίπαλος να κάνει τίποτα, μπροστά και στον πράσινο τσαμπουκά των παιχτών...(+VIDEO,Αναλυτικό άρθρο)

    Παλικαρίσια νίκη με μπαλάρα από την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα... Για συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στις αντίπαλες ομάδες. Πέρασε αέρας και από την Τούμπα νικώντας 1-3 τον Παοκ, τα γκολ για τους πράσινους, οι πολύ καλοί Κλειτον, Κουίνσι και Λέτο.

    -Ας δούμε τον αγώνα, ημίχρονο, ημίχρονο...

    Αναμενόμενη η ενδεκάδα από τον Φερέιρα έβαλε τους 11 που έκρυψαν το τόπι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

    Οι πράσινοι μπήκαν "ήρεμα" στην αρχή, αλλά απείλησαν πρώτοι στο 11' λεπτό με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ του Λέτο, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.
    Στο 14', οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν η μπάλα μετά από διώξιμο του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού φάνηκε να βρίσκει ακούσια στον Μπουμσόνγκ, που ήταν κοντά του, με τον Κουκουλάκη να θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόθεση από τον Γάλλο.

    Στη συνέχεια οι πράσινοι πήραν τον έλεγχο, καλύτερη κυκλοφορία με την μπάλα από τους Λέτο, Κλέιτον, Κουίνσι να κάνουν τριγωνάκια, ενώ στην αντίπερα όχθη, ενώ ο αντίπαλος δεν μπορούσε να βρει να απειλήσει την εστία των πρασίνων, με τον Καπινο να μην "κουράζετε".

    Εκπληκτική συνεργασία και ενέργεια  από τον Λέτο,κέρδισε φάουλ και από πανομοιότυπο σημείο, που πέρυσι ο Νίνης "εκτέλεσε" τον Χαλκιά, ο Κλέιτον είχε σειρά, με αριστοτεχνική εκτέλεση στο 33΄ λεπτό, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του γκολκίπερ του Παοκ. Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα και το γλέντισαν δεόντως καθώς μαζεύτηκαν όλοι και άρχισαν να... χορεύουν ένα "πρωτότυπο" χορό που είχαν ετοιμάσει λογικά από την Παιανία για τέτοιες περιστάσεις!!!

    O "Δικέφαλος"  προσπάθησε να απαντήσει άλλα ταν άκαρπη η προσπάθεια του Φωτάκη, να κάνει το σουτ στην κίνηση στο 35' λεπτό, ύστερα από σέντρα του Ετο, αλλά ο Καπίνο ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα. Οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στη συνέχεια, σκορ ημιχρόνου 0-1.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φερέιρα συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς και προκαλεί πανικό στην Τούμπα με την απόδοση της, πετυχαίνοντας κι άλλα γκολ και δημιουργώντας ευκαιρίες για μεγάλο σκορ! Στο 56' λεπτό ο Κατσουράνης έκλεψε την μπάλα από τον Σνάουτσνερ, έβγαλε στον επερχόμενο Κουίνσι, ο οποίος σούταρε, η μπάλα βρήκε και λίγο στον Τσιρίλο και κατέληξε στα δίχτυα του Χαλκιά για το 0-2.

    Οι πράσινοι δεν παίζονταν,άπλα. Δεν μπορούσαν οι γηπεδούχοι όσες αλλαγές και αν έκανε ο προπονητής τους.Οι επιθέσεις των πρασίνων δεν είχαν αντίπαλο, που πραγματικά  έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο της Τούμπας! Ο Ζεκά δύο φορές ήρθε φάτσα με το γκολ, από μπαλιές του Λέτο, αλλά δεν ταν συγκεντρωμένος στο τελικό σουτ..

    Ο Λέτο ανέλαβε δράση, πριν έφτιαχνε παιχνίδι, στο 68' λεπτό ήρθε η στιγμή να σκοράρει. Από δική του ενέργεια κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο ίδιος τρυπώντας το τοίχος και στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χαλκιά κάνοντας το 0-3 για το Τριφύλλι Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος παιχταράς πέτυχε το 8ο του γκολ στο πρωτάθλημα σκοράροντας για 6ο σερί ματς.

    Μετά το 0-3 η Τούμπα πάγωσε και ο κόσμος του άρχισε  να αποχωρεί από την Τούμπα απογοητευμένος από την βαριά ήττα της ομάδας τους. Είχαν αρχίσει και τις αποδοκιμασίες προς τον Χαλκιά και τον Σαλπιγγίδη, επειδή στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, δεν ξέχασαν και ο Βιτόλο που πήρε τη θέση του Κατσούρ στο 74' λεπτό.

    Προς στο τέλος έγινε κάτι που δεν αξήγητε...O "ρέφερι" Κουκουλάκης  είδε πέναλντι φάντασμα του Βιτόλο στον Βιερίνια, οι γηπεδούχοι μείωσαν 1-3, μόνο έτσι μπορούσαν να το κάνουν, με Κουκουλάκιο πέναλτι. Η συνέχεια ήταν και πάλι "πράσινη" όμως, τελικό σκορ 1-3 και νίκη κορυφής για τον Παναθηναϊκό!

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad