Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ... ΕΦΕΡΑΝ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ!

    Σε πολύ χαμηλά επίπεδα η απόδοση του Εξάστερου κόντρα στη Φενερ και σε συνδυασμό των αρκετών απουσιών ήρθε η ήττα με 71-61...(+δηλώσεις Ζοτς)

    Καμία λοιπόν νίκη για τους πρωταθλητές στο τουρνουά "Two Nations Cup" που έγινε στην Κωνσταντινούπολη αυτό το Σαββατοκύριακο, μετράνε δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με όχι και ιδιαίτερη καλή απόδοση που ίσως περιμέναμε περιμέναμε απέναντι σε δυο δυνατές ομάδες,αν αναλογιστούμε πως είναι ακόμα αρχή και το ράστερ έκλεισε πριν λίγες μέρες, ήταν όμως ένα δυνατό "κρας τεστ" για να δουλευτούν από εδώ και πέρα περισσότερο οι αδυναμίες της ομάδας.

    Μετά και τον χθεσινό αγώνα με την Εφες, έτσι και σήμερα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, η άμυνα δεν ήταν πολύ καλή, υπήρχε και η κούραση, όσο και αν προσπάθησαν να καλύψουν τα κενά των Ν.Καλάθη, Διαμαντίδη και Μπατίστ, οι Σάτο, Τσαρτσαρής και Μάριτς, δεν τα κατάφεραν.

    Κακός ήταν και αυτή τη φορά ο Λόγκαν που δεν βοήθησε, ενώ αντίθετα πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Σάρας πετυχαίνοντας 12 πόντους και 10 ο Σμιθ, αφήνοντας ευχαριστημένο τον Ζοτς με την εμφάνιση τους.

    -Τα δεκάλεπτα: 18-13, 37-33, 48-39, 71-61

    Φενέρμπαχτσε: (Σπάχια): Τζέρελς 13(2), Ερογλού, Μαχάλμπασιτς 4, Βίντμαρ 7, Πεκέρ 4, Γκιστ 8, Σαβάς 2, Ντεμιρέλ 13(2), Μπογκντάνοβιτς 18(2), Πρέλντζιτς 2.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 7, Λόγκαν 7(1), Σάτο 2, Καλάθης Π. 6, Τσαρτσαρής 1, Βουγιούκας 6, Κυρίτσης 10, Σμιθ 10(1), Καϊμακόγλου, Γιασικεβίτσιους 12(1).

    -Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φανερά προβληματισμένος μετα και το δεύτερο κακό παιχνίδι της ομάδας του, είπε... 

    "Το πρώτο που θα πρέπει να πούμε είναι συγχαρητήρια για το τουρνουά. Είναι μια πολύ καλή ιδέα και περάσαμε πραγματικά όμορφα εδώ. Ήταν πραγματικά όλα τέλεια και ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στη διοργάνωση του τουρνουά. Λυπάμαι που δεν ήμασταν στο επίπεδο που απαιτούσε το τουρνουά αγωνιστικά"

    Και συνέχισε...

    "Ένας λόγος είναι ότι παίξαμε στη Μόσχα, μετά στη Σόφια και συνολικά δώσαμε έξι αγώνες σε οχτώ μέρες. Ήταν κάτι το οποίο σίγουρα κούρασε τους παίκτες. Ειδικά σήμερα παίξαμε πολύ άσχημα. Είναι ώρα να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να βρεθούμε στο επίπεδο που απαιτείται για να παίξουμε στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Έπαιξε καλύτερα και της άξιζε η νίκη. Αν και πιστεύω ότι ούτε και ο συνάδελφός μου, ο Νέβεν Σπάχια θα είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι σήμερα".

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad