Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!

    Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ.Ανδρέας Φάκος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ομάδας Λεβαδειακός και του πρόεδρου της Γιάννη Κομπότη...(+VIDEO)

    Πλέον και το παράρτημα της Λιβαδειάς θα υποβιβαστεί, είτε από την Σουπερ Λιγκα (δεν είναι είναι, αλλά διεκδικούσε) στη Β' εθνική ή από την Β' στην Γ' εθνική, αυτό θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24 στην εκδίκαση της υπόθεσης ποτ εμπλεκοντε και ποδοσφαιριστες, ενώ ο Κομπότης θα τιμωρηθεί με 3ετη αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και καμία ενασχόληση με αυτό.


    -Αναλυτικά το κατηγορητήριο αναφέρει:

    "Ο Ιωάννης Κομπότης από κοινού με άλλους, κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο… άλλοτε μεν πρόσφερε, άλλοτε δε υποσχόταν σε ποδοσφαιριστές, διοικητικούς παράγοντες, αξιωματούχους ομάδας ή άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές με σκοπό την παραβίαση των κανονισμών της ΕΠΟ, UEFA και FIFA και επιδίωξη ανεπίτρεπτης αλλοίωσης υπέρ ή κατά αθλητικού σωματείου του αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί. Το παραπάνω δε αποτέλεσμα που επεδίωξε μάλιστα επήλθε.

    Ειδικότερα, ενόψει του επικείμενου αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός της 21/3/11 είχε προσωπική συνάντηση στη Λειβαδιά με τον αφανή και αποκλειστικό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Γεώργιο Τσακογιάννη. Στη συνέχεια δε στην Αθήνα και Ηλιούπολη, ήρθε σε επαφή και συνεννόηση με άλλους παράγοντες και πρόσωπα που δρούσαν με εντολή του Τσακογιάννη και συμφώνησαν έναντι δώρων, ωφελημάτων και άλλων μη εξακριβωμένων παροχών που θα έδινε ο Κομπότης προς τον Τσακογιάννη με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι ανατροπή. Δηλαδή στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί η Ηλιούπολη και τελικώς να αναδειχθεί νικητής ο Λεβαδειακός.

     Έγινε σχετική ενημέρωση διαφόρων βασικών ποδοσφαιριστών για την παραπάνω προσχεδιασμένη τελική διαμόρφωση αλλοίωσης του αποτελέσματος, αφετέρου δε τους υποδείχτηκε να μην στοιχηματίσουν ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διαρροής στοιχείων και αποτραπεί η στοιχειοθέτηση τεκμηρίων για το στημένο-χειραγωγημένο αυτόν αγώνα.

    Τέλος, δόθηκε υπόσχεση ότι τα όποια χρήματα δικαιούνταν οι ποδοσφαιριστές θα τα έπαιρναν μετά τον αγώνα ενώ ενημερώθηκαν οι οργανωμένοι «RABELS» ότι θα νικήσει ο Λεβαδειακός.

    Με βάση όσα σχεδιάστηκαν και όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ Κομπότη, Τσακογιάννη, Νικολόπουλου, Χάλκου, Αρφάνη και άλλων που δρούσαν ως εντολοδόχοι του Τσακογιάννη, στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 2-1 υπέρ της Ηλιούπολης στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός σημείωσε δύο γκολ και υπήρξε ένα αυτογκόλ από τον Νικολόπουλο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε 2-4 υπέρ του Λεβαδειακού και πραγματώθηκε η συμφωνημένη και προσχεδιασμένη ανατροπή".

    Ο Γιάννης Κομπότης συμμετείχε ποικιλοτρόπως στον προκαθορισμό του αποτελέσματος προκειμένου να ωφεληθεί βαθμολογικά η ΠΑΕ Λεβαδειακός με αντίστοιχη προσπόριση σε τρίτα πρόσωπα περιουσιακού οφέλους μέσω χρηματικών αποδόσεων από ζωντανούς στοιχηματισμούς ή ασιατικό πλεονέκτημα. Τα πρόσωπα αυτά στοιχημάτισαν είτε τα ίδια είτε μέσω παράνομων πρακτόρων (Ζαβαντίας, Καρακούλιας, Δημόπουλος, Γεωρτσιάκος) οι οποίοι πόνταραν σε εταιρείες του εξωτερικού για το συγκεκριμένο αγώνα που είχε συγκεκριμένη απόδοση και έτσι κέρδισαν μεγάλου ύψους περιουσιακά οφέλη και χρηματικές αποδόσεις από το συγκεκριμένο στοιχηματισμό".


    -VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad