Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΡΓΗ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ!

    Οργισμένη αντίδραση είχε Νικόλας Πατέρας όταν έμαθε για δημοσίευμα εφημερίδας που τον εμπλέκει στην υπόθεση βίας κατά του Βασσάρα...

    Σύμφωνα με σημερινό Κυριακάτικο δημοσίευμα, η εφημερίδα Real News, αναφέρει πως την εποχή που ο Πατέρας ήταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δυο από τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς, ξυλοφόρτωσαν τον Βασσάρα σε περιοχή του Πειραιά μετά το περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. (είχε αποδειχθεί πως την συγκεκριμένη ώρα της επίθεσης ήταν στο γήπεδο και οι δυο σωματοφύλακες του).

    Μάλιστα η εφημερίδα βασίζει το δημοσίευμα της, σε έναν άγνωστο ο οποίος πήρε τηλέφωνο στο Τμήμα Εκβιαστών, λέγοντας πως... "άνθρωπος του Πατέρα κρύβεται πίσω από την επίθεση στο Βασσαρα, τον όποιο χρησιμοποιούσε για της βρωμοδουλειές του".

    Η πλευρά του Νικόλα Πατέρα υποστηρίζει πως και αυτό όπως η δήθεν συνομιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη για τα στημένα, θα αποδειχτεί ένα μεγάλο ψέμα. Πάντως τη Δευτέρα ο δικηγόρος του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού θα καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας και του εκδότη της για ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση προς του πρόσωπο του.

    Να σας θυμίσουμε πως εκδότης της εφημερίδας Real News, είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, επίσης είναι γνωστός για τα γαύρικα αισθήματα του.

    Editorial:(greenarea team) 
         

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad