Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!

    Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός, με μπροστάρηδες τους Λετο και Κουινσι, νίκησε με την μαγκιά του και με 10 παίχτες την Ξάνθη...(+VIDEO,αναλυτικό άρθρο)  
     

    Οι  Πράσινοι ήταν πολύ καλοί στα Πηγάδια απέναντι σε μια ομάδα "δορυφόρο" του Πειραιά, αν και στο τέλος το έκανε θρίλερ, πήρε το τρίποντο που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

    Ήταν ομάδα και ήξερε από την  αρχή τι ήθελε στον αγώνα, παρα τα καιρικά φαινόμενα και την αποβολή από πολύ νωρίς ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη 2-3.

    -Ας δούμε τον αγώνα, ημίχρονο, ημίχρονο...

    Το Τριφύλλι παρατάχθηκε με τον νεαρό Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο στην άμυνα, τους Βιτόλο, Σιμάο αμυντικά χαφ, με τον Ζεκά δεξιά, τον Κουίνσι αριστερά και δίδυμο στην επίθεση τους Λέτο και Κλέιτον σε σχήμα 4-4-2.

    Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά με πολύ πίεση στην εστία της Ξάνθης, κέρδισε τρία σερί κόρνερ με τον Λέτο εκτελεστή και στο τελευταίο απ' αυτά, ο Σιμάο λίγο έλειψε να σκοράρει με πλασέ, αλλά ο Βιβιανί με εκπληκτική απόκρουση στο 6' λεπτό. Μετά από 7' λεπτά οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι, όταν ο Βύντρα τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε από τον Μαρίνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

    Στην συνέχεια φόρτσαραν περισσότερο οι πράσινοι και πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Στο 20' λεπτό ο Κλέιτον ταν πεσμένος... έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Λέτο, που πέρασε τον Βιβιανί, ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει με τον Παππά να δείχνει την άσπρη βούλα, αλλά να μην αποβάλει τον γκολκίπερ της Ξάνθης. Ο Αργεντίνος ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 0-1 στο 21' λεπτό και δύο λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Ζεκά και πάλι ο Λέτο με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Βιβιανί σημειώνοντας το 0-2.

    Ο Κουίνσι πριν φτάσουμε στο 30 λεπτό έχασε απίθανο τετ α τετ για να κάνει το 0-3, χάνοντας το κοντρόλ! Ο Παναθηναϊκός έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι.

    Οι Ξανθιώτες απείλησαν πρώτη φορά με κεφαλιά του Καζάκη στο 32' λεπτο, που έφυγε ψηλά άουτ, ένα λεπτό αργότερα έχασαν ευκαιρία με τον Πόι, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Καπίνο με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ!

    Στο 38ο λεπτό, ο διαιτητής Παππάς έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Βασιλακάκη, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των πρασίνων, που θα έμεναν με παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς. Ο Φερέιρα, αναγκαστικά έβγαλε τον Κλέιτον για να ενισχύσει τα χαφ, βάζοντας τον Κατσουράνη.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας δυο φάσεις με τον Πόι στο  49'λεπτο και τον Καζάκη 52' λεπτό, αλλά ο Καπίνο έδειξε την κλάση του αποκρούοντας και κρατώντας το μηδέν για την εστία του Παναθηναϊκού.

    Μετά από 4' λεπτά στο 56', ο Κουίνσι, με φοβερή ενέργεια, απέφυγε 4 παίκτες και με δυνατό σουτ στο αριστερό "παραθυράκι" του Βιβιανί έκανε το 0-3 για τους πράσινους!
    Στο 0-3 οι παίχτες του Φερέιρα "κάθισαν"... οι γηπεδούχοι το εκμεταλεύτηκαν και με τον Εντιμάρ, ο οποίος με  γυριστό σουτ μείωσε σε 1-3 και τρία λεπτά αργότερα ο Βλαχοδήμος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-3.

    Οι πράσινοι μετά τα δυο γκολ κατά, σοβαρεύτηκαν παρα την κούραση και το αριθμητικό μειονέκτημα, άντεξαν στην "πίεση" της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι και το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος, παίρνοντας παράλληλα και ένα μάγκικο διπλό!


    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad