Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ FINAL4...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ"

    Αυτή τη φορά ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν πιο προσεχτικός στις δηλώσεις σου για τον Εξάστερο και είπε την αλήθεια...

    Ο φόργουορντ του Πελάτη ήταν πιο προσγειωμένος, παραδέχοντας την ανοτεροτητα του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του, μίλησε γα την ομάδα του, και τα φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας.

    Χαρακτηριστικά αποσπάσματα των δηλώσεων του:


    Για την ομάδα σου;
    "Φέτος είναι μειωμένο το μπάτζετ, μειωμένα πάρα πολλά πράγματα"

    "Τα τελευταία χρόνια ομάδες σοβαρές έχουν προχωρήσει πάρα πολύ στην Ευρωλίγκα. Κακά τα ψέματα, φέτος δεν ήμαστε φαβορί για τίτλο. Δεν ξέρω καν αν ήμαστε φαβορί για το φάιναλ φορ! Όμως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ομάδες που είναι σοβαρές, παρουσιάζουν στο γήπεδο ένα πειθαρχημένο σύνολο που έχει ενέργεια, παίζει άμυνα και συγκροτημένα μπορεί να φτάσει ψηλά".

    Ποιες ομάδες πιστεύεις είναι τα φαβορί για τον φετινό τίτλο της Ευρωλίγκας; 
    "Σίγουρα η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός που είναι κάτοχος του τροπαίου. Και η Ρεάλ που έχει δυναμώσει πολύ φέτος και αν γίνει και ομάδα θα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Η ΤΣΣΚΑ φυσικά που έχει ένα ρόστερ που είναι δυναμίτης με πολύ καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα όπως είπα και πριν είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις ομάδα". 
    -------------------------------------------------------------

    Ο Πριντεζάκος είπε τα πράγματα με το όνομα τους, άρχισε να σκέφτεται λογικά και όχι σαν πρόβατο, βέβαια από αυτά που είπε δεν άρεσαν στα πρόβατα οπαδούς που έχουν, άλλα δεν πειράζει, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad